James Bond No 24: O Mέντες ξανά στον τόπο του εγκλήματος

Mετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του SKYFALL, η προσοχή πλέον στράφηκε στη νέα εποχή Μποντ, ήτοι στα επόμενα σχέδια του γνωστού πράκτορα. Έτσι, μετά την είδηση ότι ο Τζόν Λόγκαν επιστρέφει στο σενάριο, ο συν-σεναριογράφος Ρόμπερτ Γουέιντ το' σκασε το καλό το νέο στο πλαίσιο του «Doha Tribeca Film Festival» που διεξάγεται αυτές τις μέρες:
Σαμ Μέντες ιζ όλσο μπακ, μόφοζ!
Συγκεκριμένα, ο Γουέιντ ανέφερε τα εξής: «είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε κάνει πέντε ταινίες του Μπόντ, νομίζω ότι το έχουμε φτάσει σε ένα καλό σημείο. Ξέρω ότι οι Τζόν Λόγκαν και Σαμ Μέντες έχουν επανέλθει με σχέδια για μια ακόμη (ταινία), κάτι που μας ξεαγχώνει... γιατί τέτοιου είδους ταινίες απαιτούν πολύ χρόνο».
Και αν σκεφτούμε ότι σύμφωνα με τους στόχους της εταιρίας η επόμενη ταινία πρέπει να βγει το 2014, μάλλον τον περιμένει πολλή δουλειά τον Μέντες....Άλλωστε πριν λίγες μέρες ο «Μποντ» το δήλωσε ξεκάθαρα: Δαγκωτό Μέντες!
Eιρήνη Κατσαρά
ΣΧΟΛΙΑ
Εμφάνιση σχολίων