Η Ρενέ Ζελβέγκερ ντεμπουτάρει σε σκηνοθεσία και σανίδι

Δημοσίευση: 13 Σεπτεμβρίου 2012, 23:23

Αν ποτέ αναρωτηθήκατε πού χάθηκε αυτή η ψυχή, η πάλαι ποτέ διάσημη πρωταγωνίστρια επιτυχιών όπως Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς/2001 και Σικάγο/2002 ετοιμάζεται για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο!

Η αμερικανίδα ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει ομολογουμένως εξαφανιστεί, ήδη υπέγραψε για να βρεθεί στο τιμόνι του 4 ½ Minutes μιας ταινίας που θα διαδραματίζεται στο χώρο της stand-up κωμωδίας και βασίζεται στις εμπειρίες του κωμικού Ντον Ντάβιντοφ. Η Ζελβέγκερ επίσης θα αναλάβει και έναν από τους βασικούς ρόλους της ταινίας μαζί με τον Τζόνι Νόξβιλ που υποδύεται έναν προβληματικό κωμικό που πρέπει να φροντίσει το γιο του χαρακτήρα της.

'Ολ' αυτά από μόνα τους δεν αποτελούν φοβερά νέα αλλά το ενδιαφέρον είναι πως η ταινία βασίζεται σε σενάριο του Άντονι Ταμπάκη που είχε συγγράψει το εξαιρετικό Warrior/2011. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο και η ταινία θα κυκλοφορήσει - καλώς εχόντων των πραγμάτων - το 2014.

Παράλληλα η Τεξανή ντεμπουτάρει και στο Μπροντγουέι σε θεατρική μεταφορά της κλασικής Τhe Hustler/1961 στην οποία είχαν πρωταγωνιστήσει Πολ Νιούμαν και Πάιπερ Λόρι. Για μια ηθοποιό που δεν συνεπήρε στο πέρασμά της τον κόσμο της σόουμπιζ μπορεί να είναι και μια σοφή κίνηση, όπως έχει αποδειχθεί και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις όπως του Μπεν Άφλεκ που - ποιος θα το περίμενε - βγήκε καλύτερος σκηνοθέτης απ' ότι ήταν ηθοποιός.

Πρώτη δημοσίευση: 13 Σεπτεμβρίου 2012, 23:23
Ενημέρωση: 13 Σεπτεμβρίου 2012, 23:27

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos