ΣΕΙΡΕΣ

Η πρώτη ταινία Black Mirror είναι γεγονός

Δημοσίευση: 2 Οκτ. 2018, 20:26
Συντάκτης:

Η εξαιρετική σειρά του Charlie Brooker, “Black Mirror,” έρχεται και πάλι στο Netflix για την πέμπτη σεζόν της, όπως έχουμε γράψει πριν αρκετούς μήνες. Και για να μην σας αφήσουμε σε αγωνία, διότι γνωρίζουμε πως δεν είστε λίγοι οι φαν της σειράς, οφείλουμε να αναφέρουμε πως η σειρά θα είναι διαθέσιμη τον Δεκέμβριο του 2018. Πιο συγκεκριμένα όμως, αναφέρθηκε πως η συγκεκριμένη σεζόν θα είναι κάπως διαφορετική από τις προηγούμενες, αφού θα συμπεριλαμβάνει κάποιο επεισόδιο στο οποίο ο θεατής θα επιλέξει την εξέλιξη της ιστορίας! Η συγκεκριμένη ενέργεια χαρακτηρίζεται ως “choose-you-own-adventure” και συγκαταλέγεται στην προσπάθεια του Netflix να ενσωματώσει πιο διαδραστικά πρότζεκτ, όπου ο θεατής θα μπορεί να συμμετέχει ενεργά. (Αυτού του είδους η ιδέα έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζεται στο παιδικό πρόγραμμα του Netflix). Αλλά επειδή εμείς υποστηρίζουμε ότι είμαστε ενήλικες, η προοπτική όπου θα μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα επεισόδιο του “Black Mirror” μας εξιτάρει. Αναφορικά με το ίδιο το storyline όμως δεν γνωρίζουμε πολλά, αν και πιστεύουμε πως πρόκειται να εξελιχθεί στην Αγγλία της δεκαετίας του ’80 (τουλάχιστον έτσι καταλάβαμε από κάτι φωτογραφίες που διέρευσαν).

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Το “Black Mirror” εξαγοράστηκε από το Netflix το 2015, αφού είχε ολοκληρώσει τις δύο πρώτες σεζόν του στο κανάλι Britain’s Channel 4. ‘Εκτοτε η σειρά έχει κερδίσει δύο συνεχόμενες χρονιές βραβείο Emmy, ενώ έχει συλλέξει μεγάλα ονόματα για να σκηνοθετήσουν τα επεισόδια της. Ανάμεσά τους βρίσκουμε τους Jodie Foster, John Hillcoat, Joe Wright, Dan Trachtenberg, και David Slade. Όσον αφορά τα γυρίσματα της νέας σεζόν ξεκίνησαν την άνοιξη του 2018, πράγμα που μας έκανε να πιστέψουμε πως δεν θα ήταν έτοιμη πρίν το 2019. Αν και το ίδιο το Netflix δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση για την ημερομηνία προβολής της πέμπτης σεζόν, εμείς έχουμε ελπίδες.

Update 3/12/18: Από ένα βιαστικό tweet (που κατέβηκε λίγο μετά), το Netflix ανακοίνωσε μάλλον αθελά του την ημερομηνία προβολής για την 5η σεζόν. Θα στριμάρει λοιπόν στις 28 Δεκεμβρίου, ενώ θυμίζουμε ότι ο 4ος κύκλος είχε ανέβει πέρυσι στις 29 Δεκεμβρίου. Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση.

Eδώ μπορείτε να θυμηθείτε την κριτική μας για τον 4ο κύκλο.

Update 25/12/18: Ιnteractive θα είναι μεν, θα στριμάρει στο Netflix στις 28 Δεκεμβρίου επίσης, αλλά τελικά θα είναι ταινία και όχι επεισόδια σειράς! Θα λέγεται Bandersnatch και θα δίνει όπως προαναφέραμε τη δυνατότητα στο θεατή να αποφασίσει αυτός για την εξέλιξη της ιστορίας, που θέλει έναν νεαρό προγραμματιστή να μεταφέρει ένα βιβλίο φαντασίας σε video game, αλλά πολύ σύντομα δεν θα μπορεί να ξεχωρίσει την αληθινή από την εικονική πραγματικότητα. Το φιλμ θα σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Σλέιντ των Hard Candy, 30 days of night, αλλά και αρκετών επεισοδίων σε τηλεοπτικές σειρές όπως τα Hannibal, American Gods, αλλά και το περυσινό "Metalhead" της 4ης σεζόν του Black Mirror. Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα της ταινίας στο Netflix..

Update 27/12/18: Και εννοείται πως το τρέιλερ είναι γεια σου σε αυτή την εφιαλτική -όπως όλα δείχνουν- παραλλαγή του Tron. Στο καστ ο Fionn Whitehead της "Δουνκέρκης" και ο Will Poulter από τα "Maze Runner" & "Detroit".

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos