ΣΕΙΡΕΣ

Η επιστροφή του Ρόμπερτ Ζεμέκις στην ΤV με το "Manifest"

Δημοσίευση: 27 Σεπτεμβρίου 2018, 21:34
Συντάκτης:

Η επιστροφή του Ρόμπερτ Ζεμέκις σαν παραγωγού σε τηλεοπτική σειρά είναι γεγονός, 21 χρόνια μετά το θρυλικό "Tales from the crypt" και το "Perversions of science".

<a href="/nea/truelove-fonos-i-praxi-agapis/69623">"Truelove": Φόνος ή πράξη αγάπης;</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Truelove": Φόνος ή πράξη αγάπης;

Πρόκειται για το  δράμα μυστηρίου Manifest του ΝΒC, εμπνευσμένο από την πολυσυζητημένη υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης αεροσκάφους των Malaysian Airlines και πιο συγκεκριμένα τα γεγονότα που εκτυλίσσονται κατά τη διάρκεια της πτήσης Montego 828, όταν αρκετές αναταράξεις στον αέρα προκαλούν ανησυχία για την έκβασή της. Όταν ωστόσο η προσγείωση πραγματοποιείται με επιτυχία, επιβάτες και πλήρωμα μεταφέρονται μυστηριωδώς 5 χρόνια στο μέλλον και έρχονται αντιμέτωποι με συγγενείς και φίλους, οι οποίοι θεωρούσαν το θάνατό τους δεδομένο και κατάφεραν να συνεχίσουν τη ζωή τους. Αν και πολλοί βλέπουν το γεγονός αυτό ως μία δεύτερη ευκαιρία για αλλαγή στη ζωή τους, άλλοι βάζουν σκοπό να ρίξουν φως στο μυστήριο της μεταφοράς τους στο μέλλον. Στους κεντρικούς ρόλους συναντάμε τους Τζος Ντάλας (Once Upon a Time, Thor), Μελίσα Ρόξμπουργκ (Star Trek: Beyond, Supernatural), και την  Αθηνά Καρκάνης (Saw IV). 

Στη δημιουργία και παραγωγή της σειράς, τον Robert Zemeckis πλαισιώνουν οι Jack Rapke (The Borgias, Allied) και Jackie Levine (Wonder Woman, Justice League), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο βραβευμένος με OSCAR και Emmy David Frankel (O Διάβολος Φοράει Prada, Dear Diary, Band of Brothers).

Aπό τις 2 Οκτωβρίου στις 10.00 κάθε νέο επεισόδιο θα προβάλλεται ταυτόχρονα στο COSMOTE CINEMA 4HD & στο COSMOTE TV PLUS. Δείτε το τρέιλερ, αλλά και την πρώτη σκηνή διάρκειας 10 λεπτών;

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos