ΣΕΙΡΕΣ

Η Amazon θα δώσει 1 δις γι'αυτό το sci-fi

Δημοσίευση: 31 Μαρτίου 2018, 21:09
Συντάκτης:

Η Amazon δείχνει αποφασισμένη να σκάσει χοντρά χρήματα για να ανεβάζει τις μετοχές της στο γήπεδο του home entertainment και την παραγωγή των τηλεοπτικών σειρών, ώστε να ανταγωστεί το Netflix.

Η αρχή έγινε με την τηλεοπτική μεταφορά του Lord of the Rings στη μικρή οθόνη, αλλά από ότι φαίνεται δεν έχουν σκοπό να παραμείνουν μόνο εκεί.

Η Amazon έχει την πρόθεση να δώσει 1 δις δολάρια για να αγοράσει τα δικαιώματα του Remembrance of Earth’s Past. Είναι ένα από τα πιο εμβληματικά sci-fi διηγήματα από τον Liu Cixin, 9 φορές βραβευμένου με το βραβείο Galaxy. Το διήγημα του χωρίζεται σε τρία βιβλία, το The Three Body Problem, το The Dark Forest και το Death’s End και αναμένεται να δούμε και τα τρία σε συνέχειες.

Το Remembrance of the Past μιλά για Κινέζου επιστήμονες που στέλνουν σήματα στο διάστημα και παίρνουν απάντηση από μία εξωγήινη φυλή που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Οι εξωγήινοι αποφασίζουν να επιτεθούν στον πλανήτη μας και παράλληλα, οι γήινοι να υποδεχτούν τους νέους τους «φίλους».

Σας θυμίζει κάτι;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos