Η ακτοφυλακή μάζεψε τον... παραλίγο ναυαγό “Νώε” Ρασελ Κρόου

Δημοσίευση: 4 Σεπτεμβρίου 2012, 14:27

Ο ‘Νώε’ την πάτησε...

Μπορεί στη στεριά να είναι μονομάχος, αλλά στη θάλασσα τα πράγματα ήταν λιγάκι πιο δύσκολα για τον Ράσελ Κρόου. Ο βραβευμένος ηθοποιός μπορεί στις ταινίες να δαμάζει άλογα, αλλά για τα κύματα χρειάστηκε την βοήθεια ολόκληρης ακτοφυλακής..

Το περασμένο σαββατοκύριακο πήγε για καγιάκ μαζί με ένα φίλο του στο Long Island, αλλά τα βρήκε σκούρα και χάθηκε. Οι άνδρες της ακτοφυλακής ήταν σε περιπολία σε θαλάσσια περιοχή και άκουσαν κάποιον να φωνάζει για βοήθεια, οπότε και έσπευσαν, για να διαπιστώσουν στη συνέχεια ότι επρόκειτο για το γνωστό στάρ του Χόλιγουντ.

Ο ίδιος ο Ράσελ, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο twitter ευχαρίστησε «τα αγόρια της Ακτοφυλακής που μου έδειξαν το δρόμο», αρνούμενος βέβαια να παραδεχτεί ότι.... χάθηκε.

«Ξέραμε ακριβώς που ήμασταν.. Απλώς μας πήρε η νύχτα», έσπευσε να ξεκαθαρίσει ο... αλώβητος μονομάχος, Master and Commander, Νωε είπαμε? Ούτε κατά διάνοια...

Eιρήνη Κατσαρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10128
Tanweer
5947
Film Group
2726
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos