ΣΕΙΡΕΣ

Γεωργούλης και Καραμίχος σε βρετανική σειρά

Δημοσίευση: 8 Σεπτεμβρίου 2015, 02:32

Ο Αλέξης Γεωργούλης θα γίνει ταξιτζής. Θα τον λένε Σπύρο Χαϊκόπουλο και θα είναι ο Κερκυραίος που θα μάθει το νησί στην οικογένεια Ντάρελ που θα επισκεφτεί τo νησί του Ιονίου.

Ο Έλληνας ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «The Durrells» που θα προβάλλεται από το βρετανικό κανάλι ITV, ενώ αυτή την περίοδο ξεκίνησε γυρίσματα για τη σειρά στην Κέρκυρα.

Το σίριαλ βασίζεται στην αυτοβιογραφική τριλογία «Η οικογένειά μου και άλλα ζώα» του Τζέραλντ Ντάρελ, στην οποία περιγράφει τη ζωή που έζησε εκείνος, η μητέρα του και τα αδέρφια του στην Κέρκυρα από το 1935 ως το 1939. Ο Αλέξης βάσει σεναρίου θα έλθει κοντά με τη Λουίζα, τη μαμά του μικρού Τζέραλντ, η οποία όταν έμεινε χήρα πήρε τα παιδιά της και μετακόμισε στην Κέρκυρα, όπου ζούσε ήδη ο μεγάλος της γιος -και μετέπειτα συγγραφέας- Λόρενς. Τη Λουίζα θα ενσαρκώσει η Κίλεϊ Χάους, ενώ η θρυλική Γαλλίδα ηθοποιός Λέσλι Καρόν θα υποδυθεί την κοντέσα Μαυροδάκη.

Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν είναι ο μόνος Ελληνας ηθοποιός που συμμετέχει στην παραγωγή. Ο Γιώργος Καραμίχος έχει αναλάβει τον ρόλο του Θεόδωρου Στεφανίδη, του γιατρού, ποιητή και φιλόσοφου που έφερε σε επαφή τον μικρό Τζέραλντ με τη φύση, αλλά κυρίως με τα ζώα, με τα οποία ασχολήθηκε αργότερα ως ακτιβιστής, με έντονη δράση για τη διάσωσή τους.

Επίσης, πρωταγωνιστεί και ο κερκυραϊκής καταγωγής Κρίστοφερ Σιούρεφ («300: Rise of An Empire», «Skyfall»), που ενσαρκώνει τον κατάδικο Κωστή.

Τα μέρη όπου γίνονται τα γυρίσματα έχουν «κλειδώσει» εδώ και δύο μήνες. Το χωριό του Μπούα στα Δανίλια, το παλιό αρχοντικό Γερακάρη στο Κοντόκαλι, οι Βαρυπατάδες, ο Χαλικούνας, το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης και το Μον Ρεπό είναι εκείνα τα σημεία που επιλέχτηκαν για τα τρία πρώτα επεισόδια, ενώ τα γυρίσματα θα διαρκέσουν μέχρι τέλη Οκτωβρίου.

Πρώτη δημοσίευση: 8 Σεπτεμβρίου 2015, 02:32
Ενημέρωση: 19 Σεπτεμβρίου 2015, 13:35

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos