‘Finding Dory’: To σίκουελ του ‘Νemo’ είναι εδώ (σχεδόν)!

Δημοσίευση: 10 Δεκ. 2014, 17:11

Ποιος δε γνωρίζει τον αξιολάτρευτο Νέμο, το αγαπημένο κλοουνόψαρο της γνωστής ταινίας ‘Finding Nemo’ του Άντριου Στάντον του 2003 … Στην εποχή των διασκευών, των σειρών και των συνεχειών, ήρθε η ώρα του σίκουελ για το αγαπημένο animation και το όνομα αυτού: ‘Finding Dory’.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Pixar Jim Morris στο πλαίσιο του Comic Con Experience της Βραζιλίας το περασμένο σαββατοκύριακο, η ταινία στο μεγαλύτερο μέρος της λαμβάνει χώρα στο Ινστιτούτο Θαλάσσιας Βιολογίας της Καλιφόρνιας, ένα τεράστιο συγκρότημα αποκατάστασης της θαλάσσιας ζωής και ενυδρείο, όπου η Dory γεννήθηκε και μεγάλωσε και απ’ όπου αφέθηκε έπειτα ελεύθερη στον ωκεανό. Θα συναντήσουμε νέους χαρακτήρες, όπως χταπόδια, θαλάσσια λιοντάρια και μια άσπρη φάλαινα. Η Dory (με τη φωνή της Έλεν ντε Τζενέρις) αποφασίζει να ξεκινήσει ένα ταξίδι αναζήτησης των γονιών της (Diane Keaton και Eugene Levy), ενώνοντας τις δυνάμεις της με τους Nemo και Marlin (Albert Brooks), με αφορμή μια σχολική εκδρομή me θέμα τη μετανάστευση του διαβολόψαρου (manta ray).

Η νέα ταινία ξεκινά χρονικά πολύ μετά το σημείο που μας αφήνει το ‘Finding Nemo’, με την Dory και το Nemo να οδεύουν προς Καλιφόρνια μεριά, ενώ στο ‘καστ’ περιλαμβάνονται ακόμα νέοι χαρακτήρες όπως ένα χταπόδι, μια φάλαινα και λιοντάρια της θάλασσας. Η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες στις 17 Ιουνίου 2016.

Ειρήνη Κατσαρά

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos