Έρχεται δεύτερη σεζόν για "The night manager"

Δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2017, 13:57
Συντάκτης:

Η Βρετανική σειρά “The Night Manager” επιστρέφει για μία δεύτερη σεζόν. Η σκηνοθέτης Σουζάνε Μπίερ που απέσπασε και βραβείο Emmy για τη σειρά, επιβεβαίωσε πως ήδη το σενάριο της επόμενης σεζόν βρίσκεται στην φάση της επεξεργασίας.

<a href="/nea/loki-season-1-kefato-kai-prototypo/66655">"Loki" season 1: Kεφάτο και πρωτότυπο</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Loki" season 1: Kεφάτο και πρωτότυπο

Η υπόθεση ακολουθεί τον Τζόναθαν Πάιν (Τομ Χίντλεστον), ο οποίος προσλαμβάνεται από την Βρετανική κατασκοπία με σκοπό να διεισδύσει στον κοντινό κύκλο ενός πωλητή όπλων. Ο πρώην στρατιώτης μεταμφιέζεται σε υπεύθυνο νυχτερινής βάρδιας και αναλαμβάνει την αποστολή να καταστείλει τον Ρίτσαρντ Όνσλοου (Χιού Λόρι) και την εγκληματική του αυτοκρατορία.

Όπως δήλωσε στην Screen Daily η σκηνοθέτης «Θέλουμε όλοι να κάνουμε μία δεύτερη σεζόν, όμως αυτό που δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση, είναι η σεζόν αυτή να μην είναι αντάξια της πρώτης και των προσδοκιών που φέρει η δουλειά μας ως τώρα. Αυτό θα είναι πολύ άσχημο σενάριο».

H γνώμη του MOVE IT για την πρώτη σεζόν "The night manager"

Μέχρι στιγμής είναι αμφίβολο εάν ο σεναριογράφος Ντέιβιντ Φαρ θα εμπλακεί στη σεζόν ή όχι. Βέβαια, στο παρελθόν είχε δηλώσει πως χαίρεται ιδιαιτέρως με το πώς τα πράγματα εξελίχθηκαν στην πρώτη σεζόν, αλλά δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω.

Update: Επτά χρόνια μετά, δόθηκε και επίσημα το πράσινο φως από το Amazon Prime και το BBC, όχι μόν για 2η, αλλά και για 3η σεζόν. Ο Τομ Χίντλεστον θα επιστρέψει στον ρόλο του ως Τζόναθαν Πάιν, μένει να δούμε ποιοι από τους Ολίβια Κόλμαν, Τομ Χολάντερ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι θα συνεχίσουν επίσης και ποιοι θα προστεθούν. Ο Ντέιβιντ Φαρ θα ασχοληθεί ξανά με το σενάριο, μένει επίσης να διαπιστωθεί αν η Σουζάνε Μπίερ θα σκηνοθετήσει ξανά. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Human Voice

The Human Voice

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Το μακρινό 2020, στην εποχή όπου στην ζωή και την καθημερινότητά μας εισήχθη ο...
1ώρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
10896
Feelgood
7662
Rosebud.21
7410
Feelgood
6344
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos