"Don’t kill Mia": Μία εκπληκτική καμπάνια από το Άμστερνταμ

Δημοσίευση: 28 Μαρτίου 2015, 14:01
Συντάκτης:

Mια από τις πλέον κλασσικές σκηνές του σύγχρονου κινηματογράφου. Οι Urge Overkill τραγουδούν το «Girl, You’ll Be A Woman Soon» του Neil Diamond, η Uma Thurman ως Mia Wallace σνιφάρει το σταφ της, κοντεύει να τεζάρει και ο John Travolta σαν Vincent Vega, προσπαθεί να την επαναφέρει στη ζωή. Πλέον, είναι και μια διαδραστική πλατφόρμα που φιλοδοξεί να περάσει το δικό της μήνυμα για τα ναρκωτικά.

Οι εμπνευστές του portal «Don’t Kill Mia» προσπάθησαν με τον συγκεκριμένο τρόπο να αναδείξουν τους κινδύνους που κρύβουν οι νοθευμένες ναρκωτικές ουσίες,με αφορμή τα αυξανόμενα περιστατικά στους δρόμους του Άμστερνταμ, όπου προσφάτως η ηρωίνη πλασσάρεται σαν κοκαϊνη...

Έχεις 3 δευτερόλεπτα για να σώσεις τη Mia. Θα τα καταφέρεις; Οι Theo Berdrin και Yann Moszynski, σπουδαστές επικοινωνίας στη φημισμένη Iscom του Παρισιού, κάνοντας την πρακτική τους στην εταιρία Digitas LBi στο Άμστερνταμ, συνεργάστηκαν με τον Marc Selhorst και το «Don’t Kill Mia» απευθύνεται στους ανθρώπους που έχουν σκοπό να ταξιδέψουν για «πάρτι» στο Άμστερνταμ, υποστηρίζουν.

Θα καταφέρετε να μη τεζάρετε τη Mia;

Δοκιμάστε την τύχη σας εδώ. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos