Catwoman η Χάθαγουεϊ (lol)

Δημοσίευση: 21 Ιαν. 2011, 00:20

Όπως ανακοίνωσε η Warner Bros, η Ανν Χάθαγουέι θα υποδυθεί την Catwoman στο νέο Batman που θα σκηνοθετήσει ο Κρίστοφερ Νόλαν με τίτλο "Τhe Dark Knight rises".

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, καθώς κανείς δεν κατάλαβε τι βρήκαν οι παραγωγοί σε αυτό το συμπαθέστατο κοριτσάκι/γκομενάκι, αλλά γλυκανάλατο, χωρίς νεύρο και μέτρια ηθοποιό (εξαιρείται το προπέρσινο υποτιμημένο "Rachel getting married"), ώστε να μεταμορφωθεί στην μοιραία ηρωϊδα του Βatman που έχουμε ταυτίσει (και που δεν πρόκειται να ξεπεράσει) με την Μισέλ Πφάιφερ και σε καμία περίπτωση με το βατερλό πριν έξι χρόνια της Χάλε Μπέρι.

Τουλάχιστον, ένας άλλος από τους κακούς του έργου, ο Μπέιν, θα ερμηνευτεί από τον πολύ καλό Τομ Χάρντι (βλέπε "Bronson", "Inceprion"), γεγονός ενθαρρυντικό. Βέβαια, μάλλον το πιο ενθαρρυντικό απ'όλα είναι πως αυτός θα είναι και ο τρίτος και τελευταίος Batman με τον Νόλαν στο τιμόνι (όχι ότι τα πήγε άσχημα μέχρι τώρα βέβαια, κάθε άλλο...) και φουντώνουν ξανά οι φήμες ότι το project θα περάσει -επιτέλους- στα χέρια του Ντάρεν Αρονόφσκι! Αμήν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos