ΣΕΙΡΕΣ

"Berlin station": Νέος τηλεοπτικός εθισμός;

Δημοσίευση: 13 Σεπτεμβρίου 2015, 15:33
Συντάκτης:

Το τηλεοπτικό κατασκοπικό «Berlin Station» δείχνει να έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί σε έναν από τους τηλεοπτικούς εθισμούς της επόμενης χρονιάς.

Ο Rhys Ifans (Νotting Hill, Greenberg, Anonymous, Amazing Spider-Man), ο Richard Jenkins (Τhe visitor, Jack Reacher), ο Richard Armitage (The Hobbit) και η Michelle Forbes (True blood, The killing, The returned), αποτελούν την κύρια ομάδα των ηθοποιών σε μια σειρά που αποτελείται από 10 επεισόδια.

Ένας πράκτορας της CIA παίρνει απόσπαση για την αντίστοιχη μονάδα στο Βερολίνο, με σκοπό να ανακαλύψει τη πηγή ενός απατεώνα που δίνει πληροφορίες σε έναν διάσημο πληροφοριοδότη που φέρει το όνομα «Thomas Shaw». Με την βοήθεια ενός έμπειρου αστυνομικού θα εισβάλουν ολοένα και περισσότερο στα μυστικά του υποκόσμου του Βερολίνου και θα αποκαλύψουν μια μεγάλη απειλή για την ίδια την Ουάσινγκτον...

Μας ιντριγκάρει ιδιαίτερα επίσης το γεγονός πως ο Μίκαελ Ρόσκαμ (Τhe drop, Bullhead) θα αναλάβει την διεύθυνση παραγωγής, θα σκηνοθετήσει και τα δύο πρώτα επεισόδια, ενώ συνυπεύθυνοι για την παραγωγή τοποθετήθηκαν και οι Έρικ Ροθ (House of cards, The curious case of Benjamin Button), Στιβ Γκόλιν (True Detective, Mr. Robot και  Κιθ Ρέντμον (του επερχόμενου The Revenant). 

Yπενθυμίζουμε και το κόλλημα που έχουμε με το Βερολίνο και καταλαβαίνετε ότι τουλάχιστον θα το ξεκινήσουμε...

Update 14/10/16: Έφτασε η ώρα της πρεμιέρας. Kυριακή 16/10 στο Epix, Δευτέρα 17/10 στον ΟΤΕ ΤV, το πρώτο επεισόδιο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Suncoast

Suncoast

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Η 17χρονη Ντόρις έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της παιδικής κι εφηβικής της ηλικίας...
22 ώρες
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos