Ζεύγος Ομπάμα + αδερφοί Ρούσο = Ταινία στο Netflix

Δημοσίευση: 10 Μαρτίου 2020, 03:53
Συντάκτης:

Μετά το τέλος της προεδρικής του θητείας, ο Barack και η σύζυγός του, η Michelle Obama το έχουν ρίξει στην παραγωγή ταινιών-σειρών, αν θυμηθούμε και το πρόσφατο και βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ American Factory, το πρώτο που ανέλαβε η εταιρεία παραγωγής τους και το οποίο προβλήθηκε μέσα από το Netflix. Η συνεργασία με το Netflix συνεχίζεται, μιας και το ζεύγος Obama βρίσκεται σε συζητήσεις, σύμφωνα με το Collider, για να μεταφέρουν το μυθιστόρημα Exit West του Mohsin Hamid και μάλιστα βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Joe και Anthony Russo, σκηνοθέτες του Avengers: Endgame να του δώσουν ζωή, χωρίς να είναι ακριβής ακόμα ποια θα είναι η εμπλοκή τους.

<a href="/nea/hilari-kai-tselsi-klinton-idryoyn-kinimatografiki-kai-tileoptiki-etaireia/60714">Χίλαρι και Τσέλσι Κλίντον ιδρύουν κινηματογραφική και τηλεοπτική εταιρεία</a>ΣΧΕΤΙΚΑΧίλαρι και Τσέλσι Κλίντον ιδρύουν κινηματογραφική και τηλεοπτική εταιρεία

Το Exit West περιγράφει την ιστορία ενός ζευγαριού, του Saeed και της Nadia, που μένουν σε μια πόλη που δεν αναφέρεται στην οποία όμως έχει ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος. Μέσα από μαγικές πόρτες θα καταφέρουν να ξεφύγουν καθώς μέσα από αυτές μπορούν να βρεθούν σε οποιοδήποτε σημείο στον πλανήτη. Να θυμίσουμε ότι ο Barack Obama είχε συμπεριλάβει το εν λόγω βιβλίο στην λίστα με τα καλύτερα που είχε διαβάσει το 2017. Βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Riz Ahmed για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και με τον Yann Demange για την σκηνοθεσία που θα βασίζεται σε σενάριο της Jessica Goldberg. Όλα αυτά ωστόσο είναι ακόμα μετέωρα μιας και ούτε οι Russo, ούτε ο Riz Ahmed ούτε ο Demange έχουν επιβεβαιώσει ότι κάτι τέτοιο ισχύει, επομένως μένει να δούμε. Ακούγεται πάντως ενδιαφέρον.

Η συμφωνία του ζεύγους Ομπάμα, με το Netflix.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos