ΣΕΙΡΕΣ

"We hunt together" season 1: Προβλέψιμο

Δημοσίευση: 24 Δεκ. 2020, 16:00

Δυο ντετέκτιβ κυνηγούν ένα ζευγάρι με σκοπό να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα. Το ζευγάρι με το σκοτεινό και βίαιο παρελθόν του προσπαθεί να ξεφύγει και να μπερδέψει τους κυνηγούς του. Ποιος θα βρεί ποιόν τελικά; Η βρετανική, δραματική, μυστηρίου σειρά ‘’We hunt together’’ του σκηνοθέτη Gaby Hull προσπαθεί να απαντήσει το ερώτημα.

<a href="/home-cinema-vod/beast/67664">Beast</a>ΣΧΕΤΙΚΑBeast

 Ο Dipo Ola(Baba) και η Hermione Corfield(Freddy) είναι το ζευγάρι που η Eve Myles(Ds Lola) και Babou Ceesay(Jackson) τρέχουν από πίσω τους ωστε να τους σταματήσουν πριν διαπράξουν άλλο έγκλημα. Οποτέ το ‘’We hunt together είναι μια σειρά που ήδη ξέρεις τους ρόλους των ‘’κακών’’ και των ‘’καλών’’΄και σου δείχνει πώς εξελίσσεται το παιχνίδι από εκεί και πέρα εξερευνώντας την ψυχολογία και την ιστορία του κάθε βασικού χαρακτήρα.

Με το που ξεκινήσει κανείς την σειρά, θα καταλάβει ότι η δυναμική της βασίζεται στο storyline της και στα οπτικά εφέ της, παρόλα αυτά, δεν καταφέρνει στην πορεία να φτασει στην κορύφωσή της. Αυτό γίνεται διότι δεν περιέχει ιδιαίτερους διαλόγους που εντυπωσιάζουν και τα πολλά neon lights που χρησιμοποιεί δεν επαρκούν για να αναπληρώσουν το κενα της, την προβλεψιμότητα της και το μέτριο acting των ηθοποιών της.

Το ενδιαφέρον της έγκειται μόνο στην προσπάθεια της να δείξει το κλασσικό στορυ που οι ντετέκτιβ κυνηγουν τους δράστες απο την αντίθετη πλευρά και στις ικανότητες της Hermione που σώζει λιγο την κατάσταση· Ο δυναμικός χαρακτήρας της, η πονηρία της και ο τρόπος που χρησιμοποιεί τον περιγυρό της για να καταφέρει αυτό που θέλει, την φέρνει στο προσκήνιο και επισκιάζει τους άλλους τρείς βασικούς χαρακτήρες.

Πολλοι που την έχουν παρακολουθήσει, την συγκρίνουν με την σειρά ‘’Killing Eve’’ που δείχνει την πλευρά και των κακων και των καλών της υπόθεσης και αφήνει τον θεατή να ταυτιστεί με την κακή πλευρά και να την δικαιολογήσει, όμως η κάπως φλατ χαρακτήρες της, η ιστορία τους, και ο αργός ρυθμός της δεν καταφέρνουν να κάνουν την σειρά αξια για παρακολούθηση.

Επίσης επειδή οι χαρακτήρες των κακών είναι πιο ενδιαφέροντες από αυτούς των ντετεκτιβ-οπού δεν υπάρχει αρκετή χημεία στην όποια συνεργασία τους- δεν ενισχύει το μυστήριο στοιχειο της σειράς και δεν σε προσκολλά στην οθόνη για να δεις την συνέχεια, με αποτέλεσμα το όποιο ενδιαφέρον είχε η σειρά στο πρώτο επεισόδιο να περιορίζεται όλο και περισσότερο σε κάθε επεισόδιο.

Τέλος, φαίνεται να παραλείπει ο σκηνοθέτης σημαντικά βήματα στην πορεία ανίχνευσης των εγκλημάτων και έτσι δημιουργεί αρκετα κενα που ο καθένας που έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο παρακολουθώντας σειρές μυστηριου να μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει.

Οι τρεις πρώτοι κύκλοι της σειράς είναι διαθέσιμοι on demand μέσα από την υπηρεσία COSMOTE TV Plus.

Mαρία Πλουμάκη

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 24 Δεκ. 2020, 16:00
Ενημέρωση: 24 Δεκ. 2020, 16:00
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Beast

Beast

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Πατέρας προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση του με τις κόρες, ταυτόχρονα αποτρέποντας να...
5 ώρες