Το "War Of The Worlds" στην μικρή οθόνη

Δημοσίευση: 1 Ιουλίου 2019, 14:43
Συντάκτης:

To War Of The Worls επιστρέφει για την τηλεοπτική του μεταφορά, 14 χρόνια μετά την κινηματογραφική ταινία που σκηνοθέτησε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ.

Το διάσημο βιβλίο του H.G.Wells, ένα από τα κορυφαία λογοτεχνήματα επιστημονικής φαντασίας που ε΄χουν γραφτεί ποτέ, θα μεταφέρει στην μικρή οθόνη ο Χάουαρντ Όβερμαν, δημιουργός του «Misfits», ενώ στα 8 επεισόδια του πρώτου κύκλου θα πρωταγωνιστήσουν οι Gabriel Byrne (Hereditary) και Elizabeth McGovern (Downton Abbey) και τη σκηνοθεσία θα μοιραστούν οι Gilles Coulier (The Natives) και Richard Clark (Versailles). Η πλοκή μεταφέρεται στην Ευρώπη του τώρα όπου θα ακολουθήσουμε τις ομάδες των ανθρώπων που απέμειναν μετά από μια καταστροφική μεταποκαλυπτική επίθεση εξωγήινων και τον στρατό έτοιμο για μάχη βρίσκοντας καταφύγιο στο μετρό του Λονδίνου.

Το εντυπωσιακό είναι πως παράλληλα ετοιμάζεται και μια αντίστοιχη μίνι σειρά από το BBC, με τα τεκεταινόμενα να μεταφέρονται στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και επίσης δυνατό πρωταγωνιστικό καστ: Rafe Spall, Eleanor Tomlinson, Rupert Graves, Robert Carlyle…

Ποιος θα προλάβει;

Update 28/9/19: Το outsider! Έτοιμο το πρώτο τρέιλερ για την σειρά του BBC: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos