"Wandavision": Πρώτο -παράξενο- τρέιλερ

Δημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2020, 13:46
Συντάκτης:

Το πρώτο trailer για την πρώτη σειρά της Marvel που θα στριμάρει από το Disney + κυκλοφόρησε και το στούντιο δηλώνει ότι προσανατολίζεται να κυκλοφορήσει το "WandaVision" στη διαδικτυακή πλατφόρμα μέσα στον Δεκέμβριο του 2020.

<a href="/nea/oi-neoi-fantastic-four-epistrefoyn/69428">Οι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν

Πρωταγωνιστούν οι Ελίζαμπεθ Όλσεν και Πολ Μπετάνι και όπως δείχνει και το τρέιλερ, πρόκειται για ένα μείγμα κλασικής sitcom σειράς των '50s μέσα στο σύμπαν της Marvel, όπου η Wanda Maximoff και ο Vision ζουν μαζί σε ένα ονειρεμένο προάστιο, όταν ο τελευταίος συνειδητοποιεί πως δεν είναι όλα ρόδινα. Μαθαίνει μάλιστα πως έχει πεθάνει υπονοώντας πως θα υπάρξει συνέχεια μετά το Avengers: Endgame, καθώς ήταν από αυτούς που δεν επέστρεψαν ποτέ από το Snap του Thanos στο "Infinity War". 

Πρωταγωνιστούν επίσης η Κατ Ντένινγκς ως Darcy Lewis από το Thor, o Ράνταλ Παρκ από το Ant-Man and the Wasp ως FBI Agent Jimmy Woo, η Τεγιόνα Πάρις ως η ενήλικη Monica Rambeau του Captain Marvel, αλλά και η Κάθριν Χαν ως Agnes, ένας χαρακτήρας που δεν έχει ακομη καθοριστεί η προέλευσή του. 

Την σειρά τρέχει και γράφει η Ζακ Σάφερ (σεναριογράφος στα Black Widow, The hustle), ενώ τα επεισόδια σκηνοθετεί ο Ματ Σάκμαν (It's always sunny in Philadelphia, The good wife, GoT), 

Update 11/12/20: Νέο τρέιλερ, η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα 15 Ιανουαρίου.

 

Πρώτη δημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2020, 13:46
Ενημέρωση: 12 Δεκ. 2020, 03:50
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos