Βρέθηκε ο κινηματογραφικός Joey Ramone

Δημοσίευση: 19 Απριλίου 2021, 14:57
Συντάκτης:

Ο Πιτ Ντέιβιντσον ετοιμάζεται να πει «Hey, Ho, Let’s Go!», καθώς η STXfilms και το Netflix ετοιμάζουν τη μεταφορά του βιογραφικού βιβλίου «I Slept With Joey Ramone» και ο ίδιος θα ενσαρκώσει τον εμβληματικό frontman της μπάντας-συνώνυμο του πανκ.

Το βιβλίο είναι γραμμένο από τον αδερφό του Τζόι, Μίκι Λι και ο διευθυντής της εταιρείας παραγωγής STXfilms δήλωσε τα παρακάτω:

«Όταν μοιράζεσαι ένα κρεβάτι με κάποιον - και όχι απλά ένα κρεβάτι, αλλά μια παιδική ηλικία, μια οικογένεια και μια ζωή - τότε γνωρίζεις αυτόν τον άνθρωπο καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Ο Μίκι Λι δεν συνεργάστηκε απλά με την μπάντα του μεγάλου αδερφού του, έχει επιπλέον ανεκτίμητες αναμνήσεις και εικόνες από τον αδερφό του, αφού τον υποστήριξε όταν κανείς δεν τολμούσε και τον είδε να νικάει τις αντιξοότητες με τον πιο δραματικό τρόπο. Το ‘I Slept With Joey Ramone’ θα είναι ένας υπέροχος ύμνος στη ροκ και θα γίνει μία εξίσου σπουδαία ροκ βιογραφική ταινία».

Ο Ντέιβιντσον, ο οποίος είναι ευρέως γνωστός από τις εμφανίσεις του στο Saturday Night Live, έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει τα βήματά του στη μεγάλη οθόνη, με πιο τρανταχτό παράδειγμα το περσινό «The King of Staten Island» του Τζαντ Άπατοου, ενώ τον είδαμε πρόσφατο και στο «Big Time Adolescence», ταινίες στις οποίες έχει παίξει λίγο-πολύ μια εκδοχή του εαυτού του.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να μεταμορφωθεί πειστικά σε έναν από τους πιο αγαπημένους frontmen όλων των εποχών!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos