Βενετία 2021: Δύο υπέροχες κυρίες

Δημοσίευση: 11 Σεπτεμβρίου 2021, 13:37

Το Φεστιβάλ Βενετίας βράβευσε με τον τιμητικό Χρυσό Λέοντα την Τζέιμι Λι Κέρτις.

<a href="/nea/venetia-2023-o-hrysos-leontas-sto-poor-things-toy-giorgoy-lanthimoy/68692">Βενετία 2023: Ο Χρυσός Λέοντας στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου</a>ΣΧΕΤΙΚΑΒενετία 2023: Ο Χρυσός Λέοντας στο «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου

Η scream queen της σειράς ταινιών τρόμου, «Η Νύχτα με τις Μάσκες», βρέθηκε στο Φεστιβάλ -μαζί με τον σκηνοθέτη του φιλμ, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν- για να παρουσιάσουν και το νέο φιλμ του franchise, «Halloween Kills».

«Το ιταλικό σινεμά πάντα τιμούσε το είδος του τρόμου, οπότε δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη κι ευτυχισμένη που με τιμάτε με το συγκεκριμένο βραβείο στη Βενετία. Παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους της Λόρι (ο χαρακτήρας της στην ταινία), αλλά κι όλων των γενναίων γυναικών του κόσμου, που αρνούνται να υποκύψουν - στέκονται με δύναμη απένατι στον κίνδυνο και τα τεράστια εμπόδια της ζωής...»

Περισσότερα για το Halloween Kills εδώ.

Η νέα ταινία του Ιβάν Ατάλ (Le Brio) μιλάει για την ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που κατηγορεί ένα αγόρι ότι την βίασε.

Η Σαρλότ Γκενσμπούρ και ο Ματιέ Κασοβίτς διατηρούν σημαντικούς ρόλους στο φιλμ.

Για την ταινία δεν μάθαμε πολλά, αλλά η πρώτη εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της Βενετίας και φυσικά έκλεψε την παράταση. Αυτό μπορούμε πολύ εύκολα να το διαπιστώσουμε από τις φωτό.  

Περισσότερα για το Φεστιβάλ Βενετίας εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos