Το "τρομοκρατικό" κόλπο με το Έτερος Εγώ

Το "τρομοκρατικό" κόλπο με το Έτερος Εγώ
Δημοσίευση: 12 Μαΐου 2019, 13:09
Συντάκτης:

Έναν έξυπνο τρόπο βρήκε η Cosmote TV να διαφημίσει την ελληνική σειρά μυστηρίου "Έτερος Εγώ" του Σωτήρη Τσαφούλια που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο συνδρομητικό κανάλι στις 16 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ"Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές": Αξίζει το binge watching

Κατά την διάρκεια του χθεσινού τελικού Κυπέλλου ποσδοσφαίρου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που μετέδιδε το Cosmote Sport, υπήρξε μια παρεμβολή στο ζωντανό πρόγραμμα που έμοιαζε με επίθεση χάκερ που εκτόξευε απειλές.  Λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας κι ενώ μιλούσε ζωντανά ο δημοσιογράφος, το πρόγραμμα διεκόπη ξαφνικά και στην οθόνη εμφανίστηκε ένας άντρας με καπέλο και κρυμμένα τα χαρακτηριστικά. Ο άντρας ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για την παρεμβολή και στη συνέχεια απείλησε ότι αυτοί που φταίνε θα την πληρώσουν σε ένα μήνα. «Καλησπέρα σας. Αναγκάζομαι να σταματήσω τη ζωντανή μετάδοση, γιατί θέλω την προσοχή σας. Σε έναν μήνα από τώρα αυτοί που φταίνε θα τιμωρηθούν και κανένας δεν μπορεί να τους σώσει. Ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα», είπε χαρακτηριστικά.

Το γραφείο τύπου του καναλιού μας έστειλε πριν λίγα λεπτά μέιλ με το οποίο αναφέρει πως "Για όσους ανησύχησαν με τη μυστηριώδη παρεμβολή στον αγώνα του τελικού Κυπέλλου, σας ενημερώνουμε ότι δεν ήταν παρά το teaser της νέας αστυνομικής σειράς της COSMOTE TV, «Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές».

Καλά, δεν ανησυχήσαμε και τόσο.

Η σειρά θα βασίζεται στο αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια που κέρδισε το Βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE, ενώ θα αποτελεί την πρώτη ελληνική σειρά μυθοπλασίας της Cosmote TV.

Περισσότερα εδώ.

Το παρακάτω ερασιτεχνικό βίντεο είναι το μόνο που υπάρχει προς το παρόν.

Δημοσίευση: 12 Μαΐου 2019, 13:09
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463