Το τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς

Δημοσίευση: 1 Απριλίου 2024, 17:45
Συντάκτης:

"Το σκοτάδι απλώθηκε βαθύ" με το που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν περίπου 2 εβδομάδες, το επίσημο τρέιλερ για τη νέα Star Wars spin-off σειρά του Disney Plus, το "Acolyte".

<a href="/nea/death-and-other-details-kalostimeno-mystirio/69677">"Death and other details": Καλοστημένο μυστήριο</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Death and other details": Καλοστημένο μυστήριο

Η "Ακόλουθος" λοιπόν, βομβαρδίστηκε με dislikes από τους φανε, στους οποίος προφανώς δεν άρεσε καθόλου αυτό που είδαν και το αποδοκίμασαν. 

Και κέρδισε έτσι τον καθόλου αξιοζήλευτο τίτλο της σειράς/ταινίας από το σύμπαν των Star Wars, με τη χειρότεροι αναλογιά likes / dislikes στο επίσημο τρέιλερ στο YouTube: 185.000  /  295.000 και συνεχίζουμε. 

Με μότο το "Close your eyes, what do you see?, έγινε πάρτυ στα σχόλια:

"Someone is killing Jedi" It's Disney

Disney going bankrupt.

“Disney didn’t watch that South Park episode”

"The like/dislike bar looks like a lightsaber"

‘What else i can watch"

The comment section getting turned off.

Προφανώς ακόμα και οι απογοητευμένοι φανε το πρωτο επεισόδιο θα το τσεκάρουν, το οποίο αναμένεται 5 Ιουνίου αποκλειστικά στο Dusney Plus για την Ελλάδα. Και οι παραγωγοί της σειράς πάντως, ετοιμάζουν πολλαπλές σεζόν. Από που αντλούν αυτή τους την αισιοδοξάι, μένει να φανεί. 

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: "Στο «Star Wars: Η Ακόλουθος», μια έρευνα για μια σοκαριστική σειρά εγκλημάτων, φέρνει έναν αξιοσέβαστο Jedi Master (Lee Jung-jae) εναντίον μιας επικίνδυνης πολεμίστριας από το παρελθόν του (Amandla Stenberg). Καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως, οι δυο τους ταξιδεύουν σε ένα μονοπάτι, όπου οι σκοτεινές δυνάμεις αποκαλύπτουν ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται..." 

Η Λέσλι Χέντλαντ (Russian Doll, Single Drunk Female) είναι η δημιουργός της σειράς Πρωταγωνιστούν οι Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo και Carrie-Anne Moss.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos