Τρέιλερ για 3η σεζόν Westworld: Άλλη κατάσταση

Δημοσίευση: 20 Μαΐου 2019, 12:46
Συντάκτης:

Το «Westworld» αποτέλεσε ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του ΗΒΟ: μια από τις περισσότερο ακριβές και φιλόδοξες τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας, ξέκαθαρα ένας από τους πιθανούς «διάδοχους» του Game Of Thrones σε δημοτικότητα και αποδοχή.

<a href="/nea/westworld-season-3-egine-xana-katanoito/62663">"Westworld" season 3: Έγινε ξανά κατανοητό</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Westworld" season 3: Έγινε ξανά κατανοητό

Το ζήτημα είναι πως μετά την ευφυή πρώτη σεζόν που ενθουσίασε, ακολούθησε μια συναρπαστική, αλλά δυσνόητη και κάπως βαρυφορτωμένη δεύτερη που απογοήτευσε αρκετό κόσμο.

Eδώ η άποψή μας για τον πρώτο κύκλο.

Φαίνεται ότι οι παραγωγοί έλαβαν το μήνυμα και από όσα μπορούμε να δούμε και να ερμηνεύσουμε στο τρέιλερ για τον 3ο κύκλο… το άλλαξαν.

Ελάχιστα θυμίζουν (οπτικά καταρχήν) τα δύο προηγούμενα έτη, δεν υπάρχουν πλέον τα θεματικά πάρκα, με τον νέο χαρακτήρα του Άαρον Πολ να δεσπόζει, ενώ αναμένουμε και τον Βενσάν Κασέλ.

Η 3η σεζόν αναμένεται στις αρχές του 2020, οπότε προσεχώς θα δούμε και θα συμπεράνουμε περισσότερα.

Update 21/7/19: Εξαιρετικό full trailer από το Comic-Con με άφθονες πληροφορίες και όπως αναφέρει ο συνδημιουργός της σειράς, Τζόναθαν Νόλαν, "μια σεζόν όπου οι ήρωές μας φαντασιώνονται λιγότερο και βιώνυν περισσότερα όσα συμβαίννουν πλέον και εκτός του θεματικού πάρκου".

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos