ΣΕΙΡΕΣ

"Top Secret UFO Projects": Τραγικό

Δημοσίευση: 6 Σεπτεμβρίου 2021, 16:04

Σύνοψη: Μια μίξη απο αληθινές συνεντεύξεις, στοιχεία αλλά και έρευνες σε μια σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix που παρουσιάζει οτι ...δεν είμαστε μονοι.

<a href="/home-cinema-streaming/night-kings/66872">Night of the Kings</a>ΣΧΕΤΙΚΑNight of the Kings

Γνώμη: Ένα θέμα αν μη τι άλλο πιασάρικο, με χιλιάδες fan ανά τον κόσμο. Μια streaming πλατφόρμα που μετά τις σειρές, διαθέτει στο οπλοστάσιό της σπουδαία ντοκιμαντέρ, καλοφροντισμένα και άρτια παρουσιασμένα ,πολλές φορές με την παραγωγή Netflix να μπουστάρει. Παθόντες να παρουσιάζουν την δική τους οπτική.Τι μπορούσε να πάει στραβά;

Δυστυχώς για το Top Secret UFO Declassified μάλλον πήγαν τα πάντα. Μιλάμε για τραγικό ντοκιμαντέρ.

Ενώ οι πηγές είναι πολλές, είναι δοσμένες με τέτοιο τρόπο που νομίζεις πως το κάνουν επίτηδες. Πολλά και σημαντικά γεγονότα ξεπετάγονται με μια ανάσα, οι πληροφορίες δίνονται με καταιγιστικό τρόπο, που μετά απο ένα σημείο δε δίνεις καμία σημασία πια, ενώ ο μοντέρ μάλλον μόλις έχει χωρίσει και απλά παρουσιάζει έναν αχταρμά.

Τι θα μπορούσε να σώσει αυτο το ναυάγιο;

Πάνω σε κάποια τρομακτικά γεγονότα να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα με βάση τον οπτικουακουστικό τομέα που αποτελεί ταμάμ για μια τέτοια θεματολογία... Αμ δε!

Μόλις πας να πιάσεις λίγο το mood, η μουσική υπόκρουση θυμίζει pac man και για να ολοκληρωθεί το έπος, τα εφέ θυμίζουν gameboy ενώ δίπλα στις μορφές των υποτιθέμενων εξωγήινων, νομίζεις οτι θα πεταχτεί ο Kermit απο το Muppet Show.

Αν δεν μας πιστεύετε μια δοκιμή θα σας πείσει. Μόνο δυστυχώς που μιλάμε για Μάπα show.

Σε όλον αυτο το ορυμαγδό, χάθηκαν και κάποια σοβαρά στοιχεία αλλα και μαρτυρίες με ενδιαφέρον.

Ψέματα δε θα σας πούμε, μετα βίας ολοκληρώσαμε τη σειρά που αποτελείται απο έξι 45λεπτα επεισόδια.

Το μόνο σίγουρο όποιος θέλει να ασχοληθεί με εξωγήινους κυκλοφορούν πολύ καλύτερα ντοκιμαντέρ εκεί έξω, φυσικά υπάρχει πάντα το εκπληκτικό X-Files, ενώ αν θέλετε να δείτε πάση θυσία κάτι σε ντοκιμαντέρ δείτε για πολλοστή φορά το αριστουργηματικό 'The Last Dance' με τα κατορθώματα του Μιχαλάκη, ή το άρτι αφιχθέν Malice at the Palace που είναι επίσης πολύ καλό...

Μίλτος Παπατριανταφύλλου

 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 6 Σεπτεμβρίου 2021, 16:04
Ενημέρωση: 6 Σεπτεμβρίου 2021, 16:06
Πλατφόρμα Streaming: 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Night of the Kings

Night of the Kings

Θα το βρείτε: Cinobo

Σύνοψη: Ένας νεαρός άνδρας στέλνεται στη “La Maca”, μια φυλακή χτισμένη μέσα στο δάσος...
5 λεπτά