Tι έχει συμβεί με την υγεία του Τζέιμι Φοξ τελικά?

Δημοσίευση: 17 Μαΐου 2023, 16:15
Συντάκτης:

Πριν μερικές εβδομάδες ο Τζέιμι Φοξ αντιμετώπισε ένα «έκτακτο περιστατικό υγείας», για το οποίο πολύ λίγα είχαν γίνει γνωστά.

Τόσο ο ίδιος, όσο και ο οικογενειακός του περίγυρος. Προτίμησαν/φρόντισαν να μην δώσουν στην δημοσιότητα σχεδόν καθόλου λεπτομέρειες, κίνηση που μάλλον ανησύχησε, παρά καθησύχασε τον κινηματογραφικό κόσμο.

Εδώ και έναν μήνα, που παραμένει στο νοσοκομείο, είναι ελάχιστα τα όσα έχουν γνωστοποιηθεί για το πρόβλημα υγείας του, με την οικογένειά του να ζητά τις προσευχές των καλοθελητών, αλλά να διατηρεί τη σιγή της.

Πιστεύεται ότι είναι σε κέντρο αποκατάστασης στο Σικάγο και κάνει ειδική θεραπεία από κορυφαίους φυσικοθεραπευτές, με την οικογένειά του στο πλευρό του. Το εν λόγω κέντρο φαίνεται πως ειδικεύεται στην αποκατάσταση μετά από εγκεφαλικά, κακώσεις του εγκεφάλου, καρκίνο ή κακώσεις του νωτιαίου μυελού. Πηγή ανέφερε πως εισήχθη στα τέλη του Απρίλη και η ανάρρωσή του «βαίνει καλώς». Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής κάνουν λόγο για ανεύρυσμα. 

Πριν από λίγο καιρό, η κόρη του, Κορίν Φοξ, είχε διαψεύσει τις πληροφορίες πως «η οικογένεια ετοιμάζεται για το χειρότερο σενάριο» και έκανε γνωστό πως έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και είναι καλύτερα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ 55χρονος ηθοποιός βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας του Netflix «Back in action» που σκηνοθετεί ο Σεθ Γκόρντον και συμπρωταγωνιστούν Κάμερον Ντίαζ, Γκλεν Κλόουζ, Άντριου Σκοτ, όταν και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Λίγο καιρό μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, είχε ευχαριστήσει ο ίδιος μέσω instagram σε σχετικό post (στο οποίο του έστειλαν τις ευχές τους διάσημοι σταρ όπως μπορείτε να δείτε) τους φαν του για όλη την υποστήριξη. «Εκτιμώ την αγάπη σας. Νιώθω ευλογημένος».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Πρώτη δημοσίευση: 17 Μαΐου 2023, 16:15
Ενημέρωση: 17 Μαΐου 2023, 16:15
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos