Τα "Τσουλάκια" είναι η φοιτητική ταινία της χρονιάς

Δημοσίευση: 27 Ιουνίου 2023, 16:11
Συντάκτης:

Η μικρού μήκους ταινία Τσουλάκια της Δέσποινας Μαυρίδου βραβεύτηκε ως η δημοφιλέστερη φοιτητική ταινία της χρονιάς στο πλαίσιο του διαγωνισμού Directors’ Next Gen που παρουσίασε φέτος για πρώτη φορά η κινηματογραφική streaming πλατφόρμα Cinobo σε συνεργασία με το Τμήμα Κινηματογράφου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια στήριξης των νέων δημιουργών.

Η σκηνοθέτις Δέσποινα Μαυρίδου έστειλε δυο λόγια για το βραβειο: «Με μια κραυγή χαράς (γιέεει) κι ένα δάκρυ συγκίνησης (σνιφ) ευχαριστώ το Cinobo γι’ αυτή την ευκαιρία που μας έδωσε να διαγωνιστούμε με τα τσουλάκια μας και να κερδίσουμε στο Directors’ Next Gen. Φυσικά και όλους όσους μας είδαν και μας αξιολόγησαν! Την αγάπη μου και τα φιλιά μου!»

Η ταινία Τσουλάκια απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία σε συνδυασμό με τα περισσότερα views από το κοινό, ανάμεσα στις 12 ταινίες που παρουσιάστηκαν στην πλατφόρμα για διάρκεια ενός μήνα. Το Βραβείο Directors’ Next Gen περιλαμβάνει χρηματικό έπαθλο, διανομή της ταινίας στη μεγάλη οθόνη, καθώς και προβολή της για 1 χρόνο μέσω της πλατφόρμας του Cinobο.

Λίγα λόγια για την ταινία Τσουλάκια (Hussies): Μια (ποπ) ιστορία ενηλικίωσης που περιλαμβάνει σαπουνισμένους έρωτες (σε καραόκε), μια δεκαεξάχρονη (με κλεμμένες περούκες) και τη μεγαλύτερή της αδελφή που απλώς προσπαθεί να ξεχρεώσει (χριστέ μου από τα πάντα).

Πρώτη δημοσίευση: 27 Ιουνίου 2023, 16:11
Ενημέρωση: 27 Ιουνίου 2023, 16:11
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
2 days

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos