«Squid Game: The Challenge»: Πρεμιέρα για το ριάλιτι του Netflix

Δημοσίευση: 20 Μαΐου 2023, 17:07
Συντάκτης:

Πριν ένα χρόνο σας είχαμε γράψει ότι το Netflix ετοίμαζε ένα reality show βασισμένo στην κορεάτικη μεγάλη εμπορική του επιτυχία, «Squid Game».

<a href="/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Στο «Squid Game: The Challenge» λοιπόν, μετέχουν 456 διαγωνιζόμενοι που θα συμμετάσχουν σε παιχνίδια με χρηματικό έπαθλο 4,56 εκατ. δολ.

Τα παιχνίδια είναι εμπνευσμένα από την τηλεοπτική σειρά αλλά αυτή τη φορά προφανώς δεν πεθαίνουν οι παίκτες.

Το Netflix ανακοίνωσε με το clip που θα δείτε στο τέλος του κειμένου, ότι το «Squid Game: The Challenge» θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

 «Το διακύβευμα είναι μεγάλο, αλλά σε αυτό το παιχνίδι, η χειρότερη μοίρα είναι να γυρίσεις σπίτι με άδεια χέρια», ανέφερε στην πρώτη ανακοίνωση για την προώθηση του παιχνιδιού το Netflix.

Εδώ η γνώμη του MOVE IT για την σειρά «Squid Game»

Ο δημιουργός πάντως της σειράς, Hwang Dong-hyuk, είχε διαφωνήσει σημειώνοντας πως το reality αλλάζει το μήνυμα της σειράς, την οποία είχε περιγράψει ως «μύθο για τη σύγχρονη καπιταλιστική κοινωνία».

Δεν το συνέχισε βέβαια, διότι έχει ήδη ανακοινωθεί η πραγματοποίηση του δεύτερου κύκλου της σειράς, οπότε είναι πολλά τα χρήματα…

Πάντως, το Netflix αρνήθηκε επίσημα ότι τα παιχνίδια στο «Squid Game: The Challenge» είναι επικίνδυνα, μετά από πληροφορίες ότι τουλάχιστον ένας διαγωνιζόμενος χρειάστηκε να απομακρυνθεί με φορείο. Το οποίο ίσως και να ήταν διαφημιστικό τρικ προώθησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos