To Netflix ετοιμάζει πραγματικό ριάλιτι Squid Game

Δημοσίευση: 17 Ιουνίου 2022, 16:26
Συντάκτης:

Το Netflix προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξαργυρώσει την μεγάλη επιτυχία της σειράς, Squid Game.

<a href="/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Όπως ανακοίνωσε η πλατφόρμα δέχεται αιτήσεις για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο νέο τηλεοπτικό ριάλιτι εμπνευσμένο από τη δημοφιλέστερη σειρά όλων των εποχών. Ωστόσο, ξεκαθαρίστηκε ότι η ζωή όσων τελικά επιλεγούν δεν θα κινδυνεύσει, όπως γίνεται στο νοτιοκορεατικό δυστοπικό δράμα, της τηλεοπτικής πλατφόρμας. Αντίθετα, οι 456 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο θα παίξουν παιχνίδια όπου «το χειρότερο σενάριο είναι να γυρίσουν σπίτι με άδεια χέρια» - χάνοντας το έπαθλο των 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων (4.35 εκατ. ευρώ).

Το Netflix έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος στο σίριαλ.

Το ριάλιτι με τίτλο «Squid Game: The Challenge», θα αποτελείται από δέκα επεισόδια «με το μεγαλύτερο αριθμό καστ και χρηματικό έπαθλο στην ιστορία των ριάλιτι, παγκοσμίως».

«Καθώς οι παίκτες αγωνίζονται σε μια σειρά δοκιμασιών - παιχνιδιών εμπνευσμένων από τη σειρά -συν νέες προσθήκες- οι στρατηγικές, οι συμμαχίες και ο χαρακτήρας τους θα τεθούν σε δοκιμασία, με τις αποχωρήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη».

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών, να μιλούν αγγλικά και να είναι διαθέσιμοι έως και 4 εβδομάδες στις αρχές του 2023 για τα γυρίσματα.

Στο παιχνίδι θα λάβει μέρος και ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς, Σεόνγκ Γκι-Χαν, ως ο παίχτης νούμερο 456.

Το «Squid Game», που παρακολούθησαν 111 εκατομμύρια συνδρομητές της πλατφόρμας στις πρώτες 28 ημέρες προβολής του, κατέχει το ρεκόρ της πιο δημοφιλούς σειρά του Netflix όλων των εποχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos