Σώσε μας, Τομ Χανκς!

Δημοσίευση: 26 Απριλίου 2020, 13:05
Συντάκτης:

Ο Tom Hanks και η σύζυγός του, Rita Wilson, είναι δύο από τους διάσημους που διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19. Τώρα που έχουν πλέον αντιμετωπίσει τον κορονοϊό έρχονται να συμβάλλουν στην αντιμετώπισή του. Πώς; Θα δώσουν αίμα ώστε να βοηθήσουν να βρεθεί το κατάλληλο εμβόλιο για τον ιό. Υπήρξαν από τους πρώτους σταρ του Χόλιγουντ που αποκάλυψαν πως έχουν τον ιό, τον Μάρτιο, όσο βρισκόντουσαν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα μιας προς το παρόν άτιτλης βιογραφικής ταινίας για τον Elvis Presley. Μετά από αρκετές εβδομάδες καραντίνας στην Αυστραλία, κατάφεραν να επιστρέψουν στο Λος Άντζελες, επικοινωνώντας με το κοινό τους για τον ιό και την σωστή αντιμετώπιση ή πρόληψη.

<a href="/tainies/man-called-otto/67557">A man called Otto</a>ΣΧΕΤΙΚΑA man called Otto

Ενώ ακόμα η πανδημία είναι εν εξελίξει και τα πράγματα δεν έχουν επιστρέψει σε μια κανονικότητα για τις περισσότερες χώρες του κόσμου, οι επιστήμονες κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν σύντομα ένα φάρμακο και ένα εμβόλιο ικανά να καταπολεμήσουν τον κορονοϊό. Άνθρωποι που έχουν βρεθεί θετικοί συμβάλλουν σε αυτό ώστε να δουν οι επιστήμονες τι είναι αυτό που εν τέλει θα μπορέσει να νικήσει τον Covid-19: ελέγχουν το αίμα τους και αν έχει τα κατάλληλα αντισώματα, το χρησιμοποιούν σε πειράματα για την δημιουργία του πολυπόθητου εμβολίου.

Οι Tom Hanks και Rita Wilson θα βοηθήσουν για αυτό τον σκοπό, καθώς τηρούν τις προϋποθέσεις. Ο 63χρονος σταρ σε δήλωσή του είπε χαρακτηριστικά «δεν μας πλησίασαν απλώς, εμείς είχαμε πει: θέλετε το αίμα μας; Μπορούμε να δώσουμε πλάσμα;». Αστειευόμενος μάλιστα πρότεινε και όνομα για το φάρμακο «Hank-ccine», το φάρμακο-Hanks. Ο Hanks περιέγραψε και την εμπειρία τους και όλες τις δυσκολίες μιας και οι δύο είναι κοντά στις ηλικίες που θεωρούνται υψηλού κινδύνου, είναι και οι δύο 63 χρονών, αλλά όπως αναφέρει ο ηθοποιός η Wilson είναι εκείνη που ταλαιπωρήθηκε παραπάνω. «Η Rita είχε πολύ υψηλότερο πυρετό από εμένα. Έχασε την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης». Τώρα και οι δύο είναι υγιείς, με τον Hanks να έχει επιστρέψει δυναμικά παρουσιάζοντας το Saturday Night Live αλλά σε Home Edition. Και οι δύο έχουν έτοιμες ταινίες στα σκαριά τους που όμως αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας, η Rita Wilson το «Love is Love is Love» και ο Hanks το δράμα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου «Greyhound». Ευελπιστούμε σε μια σύντομη επιστροφή στην κανονικότητα και στα σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos