Sherlock Holmes 3 το 2021

Sherlock Holmes 3 το 2021
Δημοσίευση: 8 Μαΐου 2018, 13:46
Συντάκτης:

Οι ψυχαγωγικές κινηματογραφικές εκδοχές του Γκάι Ρίτσι πάνω στις περιπέτειες του Σέρλοκ Χολμς θα συνεχιστούν με την ταινία Νο 3 με αφορμή τον λογοτεχνικό ήρωα του Αρθουρ Κόναν Ντόιλ.

eleven female sherlock holmesΣΧΕΤΙΚΑΗ Eleven είναι ο θηλυκός Sherlock Holmes!

Επτά χρόνια μετά τη δεύτερη ταινία, το «Sherlock Holmes: A Game of Shadows», η Warner Bros ανακοίνωσε επίσημα ότι τα Χριστούγεννα του 2020 θα είναι έτοιμη άλλη μία, με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. Και τον Τζουντ Λο να επιστρέφεουν στους ρόλους των Χολμς και Γουάτσον αντίστοιχα, μένει όμως να φανεί αν ο Γκάι Ρίτσι θα σκηνοθετήσει και αυτό το φιλμ.

Βλέπετε, ο Βρετανός δημουργός αυτή τη στιγμή γυρίζει το live action ριμέικ του "Αlladin"  για την Disney, ενώ έχει προαναγγείλει και μια ταινία – back to the roots, το «Toff«Guys». Το σενάριο πάντως, θα υπογράψει ο Κρις Μπρανκάτο («Narcos» και «Hannibal».

Θυμηθείτε εδώ την... αδερφή του Σέρλοκ Χολμς...

Update 11/7/19: Το φιλμ ανακοινώθηκε και επίσημα, μόνο που τον Γκάι Ρίτσι στην σκηνοθετική καρέκλα θα διαδεχθεί ο Ντέξτερ Φλέτσερ, δημιουργός του πρόσφατου "Rocketman", αλλά και ο άνθρωπος που ολοκλήρωσε το "Bohemian Rhapsody" μετά την αποχώρηση του Μπράιαν Σίνγκερ. Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Τζουντ Λο επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τους, ενώ η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 21/12/2021

Δημοσίευση: 8 Μαΐου 2018, 13:46
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463