ΣΕΙΡΕΣ

"Secret invasion" season 1: Marvel κορεσμός

Δημοσίευση: 9 Ιουλίου 2023, 13:34
Συντάκτης:

Σύνοψη: Ο Νικ Φιούρι επανέρχεται στη Γη μετά από περισυλλογή σε κάποιο γαλαξία, όπου με τη βοήθεια του φίλου του Τάλος θα αντιμετωπίσουν τους τρομοκράτες εξωγήινους Σκραλ.

<a href="/nea/fallout-season-1-oi-fan-tha-apotheosoyn/69796">"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Fallout" season 1: Οι φαν θα το αποθεώσουν

Γνώμη : Πολύ κράτησε η χαρά μας για αυτό και η πολυδιαφημισμένη νέα σειρά της Disney μας θύμισε ότι η Μάρβελ πρέπει να κάνει μια μεγάλη παύση σαν τον ήρωα της τον Φιούρι.

Ενώ το τελευταίο Guardians of the galaxy πριν ένα μήνα πάτησε όλα τα σωστά κουμπάκια διασκέδασης, νοσταλγίας και γλυκόπικρου υπερηρωισμου, έρχεται το Secret Invasion να παραδώσει μνημείο νωθρότητας .

Βάζει όλα τα δυνατά του να γίνει ένα νέο Winter Soldier, αλλά δεν τα καταφέρνει ούτε για αστείο. Εκείνο είχε νεύρο, χαρισματικό δίπολο, 2 αδερφικούς φίλους που ήθελε να τσακίσει ο ένας τον άλλον και ένα σενάριο που εξυπηρετούσε τη δράση και οδήγησε στην μετέπειτα ίσως καλύτερη ταινία του κολοσσού, το Civil War.

Εδώ έχουμε έναν ανόρεχτο εντός και εκτός έργου Samuel Jackson που παλεύει με τους δαίμονες του, την ηθοποιαρα Ben Mendelshon που δεν του πάνε καθόλου αυτά τα κόνσεπτ, έστω και αν προσπαθεί στον ρόλο του Τάλος και ένα villain παρατράγουδο πιο generic από ποτέ.

Τα 2 επεισόδια βγήκαν με τα χίλια ζόρια καθώς δεν υπάρχει κάτι να περιμένουμε, παρά τις τυμπανοκρουσίες ότι το secret invasion θα έχει κάτι από τη παράνοια των 80s sci-fi, μάλλον θα λέγαμε ότι είναι παρανοϊκά βαρετό .

Επίσης να προειδοποιήσουμε ότι όποιος δεν έχει εντρυφήσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο στο σύμπαν των συγκεκριμένων χαρακτήρων, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην καταλάβει απολύτως τίποτα στον πιλότο της σειράς. Ίσως κάποιοι το πήραν χαμπάρι μετά τα όχι θερμά πρώτα σχόλια και στο 2ο επεισόδιο δίνονται κάποιες πληροφορίες για το ποιοί είναι οι πρωταγωνιστές και με ποιον σκοπό προσπαθούν να σερβίρουν πολιτικό θρίλερ.

Αν τα πράγματα αλλάξουν άρδην στο μέλλον, ίσως να μη το μάθουμε ποτέ, αλλα το πράγμα φωνάζει καιρό τώρα. Το μεγάλο κεφάλι της Μάρβελ, Kevin Feige, πρέπει να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του και η Disney να σταματήσει να απαιτεί ταινίες και σειρές με το κιλό καθώς μπορεί  ο τίτλος αναφέρεται σε μυστική εισβολή, παρακολουθούμε όμως  ότι υπάρχει φανερή έξοδος απ' όλο αυτό το είδος. Κούρασε και κουράστηκε. 

Σας το λέει κάποιος που έχει το Infinity War ευαγγέλιο και δακρύζει στο Endgame.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos