Ψηφίστε Αθήνα για καλύτερη τοποθεσία κινηματογραφικών γυρισμάτων!

Δημοσίευση: 14 Νοε. 2019, 21:49
Συντάκτης:

Το Δίκτυο των Ευρωπαϊκών Film Commissions (EUFCN) ανακοινώνει το 3ο «EUFCN Location Award», του διαγωνισμού για την καλύτερη ευρωπαϊκή τοποθεσία για κινηματογραφικά γυρίσματα.

Το EUFCN αποτελείται από 90 μέλη από 30 χώρες, τα οποία προωθούν τις ευρωπαϊκές τοποθεσίες για οπτικοακουστικές παραγωγές. Ο διαγωνισμός υλοποιείται σε συνεργασία με το Cineuropa.

Oι 10 που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της καλύτερης ευρωπαϊκής τοποθεσίας για τηλεοπτικά και κινηματογραφικά γυρίσματα, είναι η Αθήνα (για το «The Little Drummer Girl» του Παρκ Τσαν-Γουκ), το Βίλνιους στη Λιθουανία (για το «Chernobyl»), το σινεμά Delphi στο Βερολίνο (για το «Babylon Berlin»), η Ντορφούλια στη Βόρεια Μακεδονία (για το «Honeyland» των Ταμάρα Κοτέβσκα και Λιούμπομιρ Στεφάνοφ), το El Hierro στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας (για το «Hierro» του Χόρχε Κόιρα), η Λουγγάλα στην Ιρλανδία (για το «Vikings»), το Λβιβ στην Ουκρανία (για το «Eva Stories»), η Rocca Guidonesca di Rocchettine στην Ιταλία (για το «Il Nome della Rosa»), το ξενοδοχείο Royal Brussels στις Βρυξέλλες του Βελγίου (για το «Les Miserables» του Τομ Σάνκλαντ) και ο πύργος Završje-Piemonte d'Istria στην Κροατία (για το «Robin Hood» το Οτο Μπάτχερστ).

Μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2019, μπορείτε να ψηφίσετε και να διεκδικήσετε τριήμερη διαμονή για δύο άτομα, στην τοποθεσία που θα κερδίσει το βραβείο. Οι νικητές θα επιλεγούν με κλήρωση.

Πρώτη δημοσίευση: 14 Νοε. 2019, 21:49
Ενημέρωση: 14 Νοε. 2019, 21:49
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos