Πρόσφατες ταινίες έρχονται εσπευσμένα online

Πρόσφατες ταινίες έρχονται εσπευσμένα online
Δημοσίευση: 18 Μαρτίου 2020, 21:53
Συντάκτης:

Οι κινηματογράφοι κλείνουν στην μία χώρα μετά την άλλη, με την εξαπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού και οι streaming πλατφόρμες εχουν στήσει πάρτυ ειδικάσε περιπτώσεις ολικής ή μερικής καραντίνας (όπως στην χώρα μας).

ΣΧΕΤΙΚΑH Disney προειδοποιεί για ταινίες με ρατσιστικό περιεχόμενο στον κατάλογό της

Τα μεγάλα στούντιο παραγωγής λοιπόν αντιδρούν άμεσα και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση, ανεβάζοντας για streaming ή downloading μπλοκμπάστερ που ολοκληρώθηκαν πριν μερικές εβδομάδες (πάντως νωρίτερα από τους 3 μήνες που μεσολανούν από την προβολή σε μικρή και μεγάλη οθόνη, αντίστοιχα) ή που ακόμα δεν έκαναν τον κύκλο τους και σταμάτησε η προβολή τους αναγκαστικά λόγω του κορωνοϊού.

Η Disney αποφάσισε να κυκλοφορήσει νωρίτερα σε πλατφόρμες streaming δύο από τις μεγαλύτερες παραγωγές της, το «Star Wars: Skywalker η Άνοδος» και το «Frozen 2» λόγω του COVID19. Οι δύο ταινίες είναι ήδη διαθέσιμες για download και streaming σε πλατφόρμες όπως τα iTunes, Vudu και Xfinity.

H Universal Pictures ανακοίνωσε πως τα «The Hunt», «Invisible Man» και «Emma» θα γίνουν διαθέσιμες την Παρασκευή από μια σειρά συνεργαζόμενων πλατφόρμων streaming, όπως Sky και Comcast.

H Sony θα κάνει το ίδιο με το Bloodshot με τον Βιν Ντίζελ που άνοιξε μόλις την προηγούμενη Παρασκευή και... καταλάβατε το αποτέλεσμα.

Καλή θέαση όσοι δεν τις είδατε στο σινεμά (το The Hunt δεν πρόλαβε καν να προβληθεί).

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
1228
Spentzos
1170
Tanweer
1135
Spentzos
870