Πόσους Batman θα δούμε τo 2021;

Δημοσίευση: 21 Aug 2020, 15:57
Συντάκτης:

Πριν έναν χρόνο περίπου, ο Μπεν Άφλεκ αποφάσισε να εγκαταλείψει τον ρόλο του Batman στο κινηματογραφικό σύμπαν της Warner βασισμένο στους ήρωες της DC, σύμφωνα όμως με άρθρο του Vanity Fair, αναμένεται να υποδυθεί τον «Σκοτεινό Ιππότη» στην solo ταινία του Flash με τον Έζρα Μίλερ πρωταγωνιστή, την οποία σκηνοθετεί ο Άντι Μουσκιέτι των «It».

Η νέα ταινία θα αποτελεί μεταφορά της ιστορίας «Flashpoint», όπου ο Barry Allen, δηλαδή ο Flash, ταξιδεύει σε παράλληλες διαστάσεις και συναντά διαφορετικές εκδοχές του Batman. Μια από αυτές θα είναι και αυτή του Μάικλ Κίτον, όπως σας έχουμε γράψει σχετικά.

«Είναι η ιστορία του Barry, αλλά οι χαρακτήρες τους σχετίζονται περισσότερο από όσο νομίζουμε. Και οι δύο έχασαν τις μητέρες τους από το φόνο και αυτό είναι ένα από τα συναισθηματικά εργαλεία της ταινίας. Χαίρομαι που συνεργάζομαι με κάποιον που έχει βρεθεί και από τις δύο πλευρές της κάμερας, όπως ο Μπεν Άφλεκ. Καταλαβαίνει» δήλωσε ο Mουσκιέτι σχετικά.

Αρχικά ο Άφλεκ είχε σχεδιάσει να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει στην solo ταινία του Batman, όμως σταδιακά αποχώρησε από την παραγωγή λόγω της πίεσης και των επιπτώσεων στην υγεία του.

Στην συνέχεια η Warner Brothers αποφάσισε ένα reboot στον χαρακτήρα, με τον Ματ Ριβς στην σκηνοθεσία και τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον κεντρικό ρόλο που αναμένεται τον Οκτώβριο του 2021.

Αναμένουμε επίσης και μια τηλεοπτική σειρά για τον Batman, μην ξεχνάμε.

Πόσους ακόμα; Έλεος κάπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos