H DC ετοιμάζει και σειρά Batman στο ΗΒΟ

Δημοσίευση: 13 Ιουλίου 2020, 16:37
Συντάκτης:

Μεγάλη είδηση γα τους φαν της DC αποτελεί η νέα σειρά του HBO Max καθώς ο Ματ Ριβς και ο Τέρενς Γουίντερ θα εξετάσουν την πορεία διαφθοράς του Gotham City, στο ίδιο ακριβώς σύμπαν δηλαδή όπου θα δούμε σε έναν χρόνο περίπου τον Ρόμπερτ Πάτινσον στον ρόλο του Batman.

<a href="/multimedia-video-clip/honest-treiler-gia-batman/66430">Honest τρέιλερ για το The Batman</a>ΣΧΕΤΙΚΑHonest τρέιλερ για το The Batman

Η σειρά θα επεκτείνει την ιστορία του αναμενόμενου “The Batman”  και θα δώσει την ευκαιρία για περισσότερη εξερεύνηση στους χαρακτήρες του Γκόθαμ. Όπως δήλωσε και ο Ριβς: «Μόνο μέσα από τον χρόνο που δίνει μια σειρά θα είναι εφικτή η λεπτομέρεια σε αυτό που πάμε να κάνουμε. Η συνεργασία με τον Τέρενς Γουίντερ που έχει ασχοληθεί τόσο διεξοδικά με σενάρια διαφθοράς και εγκληματιών, είναι ένα πραγματικό όνειρο.»

Βέβαια, όπως και με την σειρά του ABC, “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D” (η οποία επίσης μεταδιδόταν την εποχή που βλέπαμε και τους Avengers στην μεγάλη οθόνη)  όπου δεν εμφανίζεται κανένας υπερήρωας της Marvel, έτσι και σε αυτήν την παραγωγή δεν είναι σίγουρο ότι όντως θα δούμε τον Batman ανάμεσα στους χαρακτήρες. Τα στελέχη του HBO προμηνύουν ότι αυτή η εκδοχή που ετοιμάζουν δεν θα μοιάζει με κάτι του παρελθόντος, θα είναι ωστόσο άκρως ενδιαφέρουσα και ενδελεχής.  

Πρόσφατα, το “Gotham” της Warner Bros TV είχε επιχειρήσει να ρίξει φως στο Αστυνομικό Τμήμα του Γκόθαμ, καιρό πριν εμφανιστεί ο Batman, όμως αυτή τη φορά οι συντελεστές ανεβάζουν κατά πολύ την ποιότητα και συνεπώς την θεαματικότητα. Εκτός από τον Ματ Ριβς ο οποίος τα τελευταία χρόνια έγραψε και σκηνοθέτησε τα “War for the Planet of Apes”, “Dawn of the Planet of the Apes”, “Let Me In” καθώς και το επόμενο “The Batman”, ο Τέρενς Γουίντερ έχει επίσης χρόνια επιτυχίας στο βιογραφικό του. Τέσσερα Emmys για το “The Sopranos”, δύο υποψηφιότητες για την δική του σειρά, “Boardwalk Empire” καθώς και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για το “Wolf of Wall Street”.

Με αυτά ως δεδομένα, το HBO μάλλον θα μας δώσει το επόμενο μεγαθήριο της μικρής οθόνης σε ένα franchise ήδη επιτυχημένο.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos