Όταν ο Κρίστοφερ Ουόκεν κατέστρεψε ένα αυθεντικό έργο του Banksy

Δημοσίευση: 14 Νοε. 2021, 14:17
Συντάκτης:

Ο Christopher Walken είχε μια ιδιαίτερη στιγμή κατά την διάρκεια των γυρισμάτων μιας νέας σειράς του BBC, το The Outlaws, το οποίο έγραψε ο συνδημιουργός του The Office, Sthephen Merchant.

<a href="/nea/severance-o-mpen-stiler-epimenei-tileoptika/65808">"Severance": Ο Μπεν Στίλερ επιμένει τηλεοπτικά</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Severance": Ο Μπεν Στίλερ επιμένει τηλεοπτικά

Ο 78χρονος ηθοποιός κατέστρεψε ένα αυθεντικό έργο του Banksy.

Η σειρά τοποθετείται στο Bristol για μια ομάδα απόκληρων που αναγκάστηκαν να εργαστούν για την ανακαίνιση ενός κοινοτικού κέντρου ως μέρος της υπηρεσίας που πρέπει να προσφέρουν. Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς έξι επεισοδίων η ομάδα καλείται να καθαρίσει έναν τοίχο καλυμμένο με γκράφιτι, όταν ο χαρακτήρας του Walken ανακαλύπτει ένα μοτίβο με αρουραίο, γνωστό μοτίβο του Banksy. Του ζητείται να καλύψει το γκράφιτι και έτσι εκείνος το επιχειρεί με μπογιά.

Η παραγωγή λοιπόν επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για αυθεντικό έργο. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την αυθεντικότητα του γκράφιτι στο τέλος του Outlaws ότι ήταν ένας πραγματικός Banksy και ότι ο Christopher Walken ζωγράφισε πάνω στο έργο κατά την διάρκεια της σκηνής, καταστρέφοντάς το. Η δημιουργική ομάδα ήρθε σε επαφή με εκπροσώπους του καλλιτέχνη με την αμυδρή ελπίδα ότι μπορεί να μας βοηθήσει». Μια μέρα ανακάλυψαν πως ο Banksy είχε επισκεφτεί το σετ. «Στην συνέχεια ανακάλυψαν ότι είχε πάει στην τοποθεσία και είχε αφήσει κάτι πίσω του. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τύχη τους καθώς είχε ζωγραφίσει έναν γιγάντιο αρουραίο χρησιμοποιώντας την τεχνική του στένσιλ και την χαρακτηριστική του υπογραφή».

Ο Banksy όμως είχε βάλει τον όρο του, «ότι πράγματι θα ζωγράφιζαν πάνω του και αυτό θα το έκανε ο ήρωας του Christopher Walken». Έτσι λοιπόν ο δημοφιλής καλλιτέχνης έφτιαξε ένα έργο για την παραγωγή με μοναδικό σκοπό να καταστραφεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos