Οι Ρώσοι απαντούν στο HBO με δικό τους τηλεοπτικό Chernobyl

Δημοσίευση: 8 Ιουνίου 2019, 07:34
Συντάκτης:

Οι Ρώσοι θορυβήθηκαν από την τεράστια επιτυχία του αμερικανικού τηλεοπτικού Chernobyl σε τέτοιο βαθμό που ετοιμάζονται να καταθεσουν την δική τους πλευρά της ιστορίας στην μικρή οθόνη.

<a href="/nea/oi-dimioyrgoi-ton-queens-gambit-chernobyl-etoimazoyn-sci-fi-seira/63885">Οι δημιουργοί των "Queen's Gambit" & "Chernobyl" ετοιμάζουν sci-fi σειρά</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι δημιουργοί των "Queen's Gambit" & "Chernobyl" ετοιμάζουν sci-fi σειρά

Το ρωσικό κανάλι NTV έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα μιας σειράς για τη μεγάλη καταστροφή στο πυρηνικό εργοστάσιο Τσερνόμπιλ τον Απρίλιο του 1986, με μέρος των χρημάτων να προέρχεται από το ρωσικό υπουργείο Πολιτισμού.

Η σειρά γυρίστηκε πέρυσι στη Λευκορωσία και τώρα βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ, όπως αναφέρει το Hollywood Reporter. Δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για την υπόθεση, ωστόσο φαίνεται πως η σειρά θα κατηγορεί τη CIA ότι έπαιξε ρόλο στο ατύχημα, και θα εκτυλίσσεται από την πλευρά των πρακτόρων της KGB που προσπαθούν να ξεσκεπάσουν έναν Αμερικανό κατάσκοπο στο πυρηνικό εργοστάσιο.

Ακολουθεί το τρέιλερ του αμερικανικού Chernobyl με ρώσικο ντουμπλάζ:

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos