Οι δημιουργοί των "Queen's Gambit" & "Chernobyl" ετοιμάζουν sci-fi σειρά

Δημοσίευση: 17 Ιαν. 2021, 03:57
Συντάκτης:

Ο δημιουργός του «Queen’s Gambit» και ο σκηνοθέτης του «Chernobyl» ετοιμάζουν μια νέα τηλεοπτική σειρά

<a href="/nea/koryfaia-skakistria-minyei-netflix-gia-queens-gambit/65155">Κορυφαία σκακίστρια μηνύει το Netflix για το "The Queen's Gambit"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΚορυφαία σκακίστρια μηνύει το Netflix για το "The Queen's Gambit"

Δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων δύο ετών, ο Σκοτ Φρανκ και ο Γιόχαν Ρενκ (που γι’αυτόν τον λόγο αποχώρησε από την τηλεοπτική μεταφορά του video game «The last of us» στο Netflix) ετοιμάζουν μια μίνι σειρά επιστημονικής φαντασίας για λογαριασμό του FX.

Θα έχει τίτλο “The Sparrow” και θα βασίζεται στο πολυβραβευμένο ομότιτλο μυθιστόρημα της συγγραφέως Mary Doria Russell.

Το Sparrow περιγράφει την ιστορία ενός Ιησουίτη ιερέα και ταλαντούχου γλωσσολόγου, του Emilio Sandoz, ο οποίος οδηγεί μια μυστική επιστημονική αποστολή σε έναν απομακρυσμένο πλανήτη, ώστε να έρθουν σε επαφή με εξωγήινους, ύστερα από τα σήματα που έλαβαν στο ραδιοτηλεσκόπιο. Οι Ιησουίτες επιστήμονες είχαν σκοπό να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τα άλλα παιδιά του θεού. Πήγαν για την μεγαλύτερη δόξα του θεού. Δεν είχαν κακό σκοπό. Η αποστολή οδηγείται σε καταστροφικό τέλος. Ο Sandoz επιστρέφει μόνος του στη Γη, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για την αποτυχία της αποστολής. Τι συνέβη τελικά εκεί πέρα;

Ανυπομονούμε για περισσότερες πληροφορίες.

Bέβαια, ο Σκοτ Φρανκ έχει άλλα δύο ιντριγκαδόρικα πρότζεκτ στο πρόγραμμα. Ένα βασισμένο στην Λολίτα και ένα στο Γεράκι Της Μάλτας. Δυνατός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos