Ο Τζέρεμι Ρένερ είναι ένας διεφθαρμένος μεσίτης

Δημοσίευση: 18 Οκτ. 2021, 19:46
Συντάκτης:

Πολύς ο ανταγωνισμός στις πλατφόρμες, ειδικά τώρα στην περίοδο του κορωνοϊού που για πολλούς ήταν η μόνη λύση. Έτσι, πέφτει πολύ χρήμα, αναζητούν ενδιαφέροντες δημιουργούς και δίνουν καλλιτεχνική ελευθερία σε αυτούς ώστε να δημιουργήσουν πρωτότυπο περιεχόμενο.

<a href="/nea/o-tzeremi-rener-epistrefei-meta-atyhima/69237">Ο Τζέρεμι Ρένερ επιστρέφει μετά το ατύχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Τζέρεμι Ρένερ επιστρέφει μετά το ατύχημα

Η Paramount + εμπιστεύτηκε τον σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό Taylor Sheridan, γνωστό για τις ταινίες Sicario και Hell or High Water για τις οποίες έγραψε το σενάριο ή το Wind River το οποίο σκηνοθέτησε, πριν δημιουργήσει την δική του σειρά για την Paramount, το υποψήφιο για Emmy Yellowstone με τον Kevin Costner. Με το Yellowstone να ετοιμάζεται για τέταρτη σεζόν και ένα πρίκουελ να είναι στα σκαριά, ο Sheridan επεκτείνει την συνεργασία του με την πλατφόρμα της Paramount, με μια ακόμα σειρά, το The Mayor of Kingstown.

Στο καστ της νέας σειράς συναντάμε τον Jeremy Renner, πρωταγωνιστή της ταινίας του Sheridan, Wind River. Με το Yellowstone, ο δημιουργός έδειξε πως ξέρει να δημιουργεί δράματα για οικογενειακές δυναστείες και εσωτερικές συγκρούσεις. Η νέα του σειρά φαίνεται να έχει και αυτή σχέση με τη δύναμη, την εξουσία αλλά και το έγκλημα. Το Mayor of Kingstown ακολουθεί την οικογένεια McLusky που ζουν στο Kingstown του Michigan και είναι μεσίτες δύναμης, όπως ονομάζονται στην πολιτική επιστήμη. Η επιχείρησή τους είναι η μόνη ακμάζουσα βιομηχανία στην περιοχή. Αντιμετωπίζοντας θέματα συστημικού ρατσισμού, διαφθοράς και ανισότητας, η οικογένεια προσπαθεί να φέρει τάξη και δικαιοσύνη σε μια πόλη που δεν έχει τίποτα από τα δύο.

Η σειρά του Sheridan και του Hugh Dillon θα έχει δέκα επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Νοεμβρίου. Εκτός του Renner, θα παίζει η βραβευμένη με Όσκαρ Dianne Wiest, ο Kyle Chandler και οι Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa. Στους παραγωγούς της σειράς συναντάμε και τον Antoine Fuqua. Κυκλοφόρησαν και τα τρέιλερ της σειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos