Ο Τζέικ Τζίλενχαλ στο αμερικάνικο remake του Guilty

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ στο αμερικάνικο remake του Guilty
Δημοσίευση: 17 Σεπτεμβρίου 2020, 16:28
Συντάκτης:

Θυμάστε το αγωνιώδες Δανέζικο θρίλερ δωματίου "Guilty" που είχαμε δει και στις ελληνικές αίθουσες πριν 2 περίπου χρόνια; 

ΣΧΕΤΙΚΑΝτενί Βιλνέβ και Τζέικ Τζίλενχαλ στο ΗΒO

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν "γλύτωσε" από την πιθανότητα του αμερικανικού remake, όμως όλα δείχνουν ότι έπεσε σε καλά χέρια. 

Την ταινία που Γκούσταβ Μέλερ που έφυγε με το βραβείο κοινού από το προπέρσινο φεστιβάλ του Sundance, θα μεταφέρει στις αίθουσες ο Αντουάν Φούκουα (Training Day, The equalizer, The magnificent seven), με τον Τζέικ Τζίλενχαλ στον ρόλο του αστυνομικού Άσγκερ, ο οποίος μετά από άγνωστη αιτία βρίσκεται στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης όπου δέχεται κλήσεις και παραπέμπει στα κατάλληλα τμήματα ώστε να παρέχουν βοήθεια. Σε μία από αυτές τις κλήσεις θα συνομιλήσει με την Ίμπεν η οποία έχει απαχθεί και βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Άσγκερ θα προσπαθήσει με τα μέσα που διαθέτει να λύσει το μυστήριο της Ίμπεν που συνεχώς περιπλέκεται.

Φούκουα και Τζίλενχαλ είχαν συνεργαστεί ξανά στο προ πενταετίας "Southpaw", την σεναριακή διασκευή στο νέο Guilty θα υπογράφει ο δημιουργός του «True Detective», Νικ Πιζολάτο και το γύρισμα θα γίνει σ' ένα δωμάτιο του αστυνομικού τμήματος στο Λος Αντζελες. Αναμένεται μάλιστα σύντομα, ίσως και στις αρχές του 2021. 

Eδώ η γνώμη μας για το ορίτζιναλ "Guilty".

Δημοσίευση: 17 Σεπτεμβρίου 2020, 16:28
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
3288
Tanweer
1939
Tanweer
1381
Spenztos
1000
Spentzos
760