Ο Τομ Χανκς είναι ο Τζεπέτο στον Πινόκιο της Disney

Δημοσίευση: 10 Μαρτίου 2022, 14:50
Συντάκτης:

Η Disney συνεχίζει να καταστρώνει τα σχέδιά της για remake παλιών κλασσικών κλασσικών ταινιών κινουμένων σχεδίων με την μορφή live action, βλέπε Alladin, Dumbo, Lion King.

<a href="/nea/treiler-toy-acolyte-exorgise-toys-fans/69680">Το τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς

Επόμενο στη λίστα είναι το Πινόκιο, με τον Ρόμπερτ Ζεμέκις να σκηνοθετεί, ενώ για σεναριογράφο κατέληξαν τελικά στον Κρις Βάιτζ των About A Boy, Golden Compass, Cinderella, Rogue One και τον Σάιμον Φάρναμπι του Paddington. .

Kαι φυσικά, ο (ουσιαστικός) πρωταγωνιστής. Ο Τομ Χανκς θα ενσαρκώσει τον Τζεπέτο, τον γέροντα ξυλουργό που δημιουργεί την ξύλινη κούκλα, η οποία νιώθει σαν άνθρωπος και που μεγαλώνει η μύτη της όταν ψεύδεται. 

Πάντως, αυτός ο Πινόκιο όπως όλα δείχνουν θα βγει απευθείας στο Disney+, σημάδι ότι ενδεχομένως δεν το πιστεύουν και τόσο, μην ξεχνάμε ότι Πινόκιο είχαμε και πέρυσι (του Ματέο Γκαρόνε), θα έχουμε άλλον έναν φέτος (του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο), οπότε γενικά η φάση δείχνει too much, τι τους έπιασε ξαφνικά;

Πάντως, εκτός του πρωταγωνιστή και ο σκηνοθέτης είναι ενδεδειγμένος και το υπόλοιπο καστ μοιάζει σωστό: ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ θα τραγουδήσει ως Τζίμινι Κρίκετ το «When you wish upon a star», θα δούμε επίσης την Σύνθια Ερίβο, τον Λουκ Έβανς, τον Κίγκαν Μάικλ Κέι, την Λορέιν Μπράκο.

Περισσότερα τον Σεπτέμβριο, όταν το Disney+ θα εκπέμπει επίσημα και στην Ελλάδα. 

Update: Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ ενός συνδυασμού live action και animation. H ταινία θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Disney+ (που από τα μέσα Ιουνίου έρχεται και στην Ελλάδα) στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Joseph Gordon-Levitt είναι ο Τζίμινι Κρίκετ, που υπηρετεί τον Πινόκιο ως οδηγός αλλά και ως η «συνείδησή» του. Η υποψήφια για Όσκαρ Cynthia Erivo είναι η Μπλε Νεράιδα, ο Keegan-Michael Key είναι ο «Τίμιος»Τζον, η υποψήφια για Όσκαρ Lorraine Bracco είναι η Σοφία ο Γλάρος ένας νέος χαρακτήρας, και ο Luke Evans είναι ο Αμαξάς

Update: Και αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ, με κάτι από την μαγεία των παλιών παραμυθιών, εμπλουτισμένα με φρέσκο cgi.

 

Πρώτη δημοσίευση: 10 Μαρτίου 2022, 14:50
Ενημέρωση: 25 Aug 2022, 19:29
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos