Ο Σον Πεν φεύγει με τα πόδια από την Ουκρανία

Δημοσίευση: 1 Μαρτίου 2022, 16:15

Hit the road jack για τον Σον Πεν, του οποίου η επιστροφή από την εμπόλεμη ζώνη αναμένεται αρκετά δύσκολη και επίπονη.

<a href="/multimedia-trailer/daddio-ntakota-tzonson-kai-son-pen-se-ena-taxi/69782">"Daddio": Ντακότα Τζόνσον και Σον Πεν σε ένα ταξί</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Daddio": Ντακότα Τζόνσον και Σον Πεν σε ένα ταξί

Ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός βρέθηκε στην Ουκρανία με σκοπό τα γυρίσματα για ντοκιμαντέρ με θέμα της Ρώσικη εισβολή στη χώρα.

Σας τα έχουμε γράψει με περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Ήρθε η ώρα της επιστροφής και ο 61χρονος σταρ έχει ήδη διανύσει δεκάδες χιλιόμετρα με τα πόδια, στην προσπάθειά του να φτάσει στα πολωνικά σύνορα.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, κατευθύνεται με δύο ακόμα συναδέλφους του προς τα πολωνικά σύνορα αφού πρώτα παράτησαν το αυτοκίνητό τους στην άκρη του δρόμου.

Περιγράφει πως σε αυτή τη διαδρομή σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα που συναντούν μεταφέρουν γυναικόπαιδα χωρίς σχεδόν καθόλου αποσκευές.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ουκρανία, ο Σον Πεν συναντήθηκε με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Με αναρτήσεις του στα social media, επικρίνει τον ρωσικό πόλεμο στην Ουκρανία ενώ για τον ίδιο τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέφερε ότι έκανε ένα στυγνό λάθος.

«Ήδη ένα στυγνό λάθος με ζωές που αφαιρέθηκαν και καρδιές που έσπασαν, και αν δεν υποχωρήσει, πιστεύω ότι ο κ. Πούτιν θα έχει κάνει το πιο φρικτό λάθος για όλη την ανθρωπότητα. Ο πρόεδρος Ζελένσκι και ο ουκρανικός λαός έχουν αναδειχθεί σε ιστορικά σύμβολα θάρρους και αρχών», έγραψε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos