Ο σκηνοθέτης του "Train to Busan" ετοίμασε σειρά με ζόμπι

Δημοσίευση: 28 Απριλίου 2020, 13:22
Συντάκτης:

Η ανοδική πορεία της Κορέας στην κινηματογραφική αλλά και τηλεοπτική αγορά είναι προφανής και το Netflix την έχει ήδη υποστηρίξει με την ζόμπι σειρά εποχής “Kingdom” που μετράει ήδη δύο επιτυχημένες σεζόν.

<a href="/home-cinema-streaming/shirley/69752">Shirley</a>ΣΧΕΤΙΚΑShirley

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, τον Δεκέμβριο περιμένουμε ακόμα μία σειρά ‘ζωντανών νεκρών’ με τίτλο “All of Us Are Dead” όμως συναρπαστικά νέα περιμένουν τους φαν της ταινίας “Train to Busan” καθώς ο σκηνοθέτης Γέον Σανγκ-Χο, μετά το εκρηκτικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το επερχόμενο “Peninsula”, ετοιμάζεται να μπει πίσω από την κάμερα για το “Hellbound”, μία δυστοπική σειρά έξι επεισοδίων .

Το “Hellbound” είναι βασισμένο στο ψηφιακό comic του Τσόι Κιου-Σέοκ το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία ως webtoon και αφηγείται μία ιστορία επιβίωσης μέσα σε μία χαοτική κατάσταση όπου υπερφυσικά όντα εμφανίζονται και καταδικάζουν ανθρώπους στην κόλαση. Η απώλεια ελέγχου οδηγεί στην δημιουργία μιας θρησκευτικής αίρεσης η οποία ερμηνεύει όλα τα παραπάνω σαν θεϊκή παρέμβαση.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, Γέον και Τσόι εργάζονται από κοινού στο σενάριο χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για την σειρά.

Αυτό που κρατάμε εμείς, πέρα από την παραγωγή που δείχνει αρκετά ενδιαφέρουσα, είναι η στροφή που κάνει το Χόλυγουντ προς την Κορεάτικη βιομηχανία η οποία έχει ανεξάντλητο υλικό για να ξεκινήσει ένα νέο genre από μόνη της. Ανυπομονούμε.

Update: Η σειρά θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο στις 14 Σεπτεμβρίου και έπειτα θα στριμάρει στο Netflix. Αυτό είναι το τρέιλερ, το οποίο δίνει μια γεύση με πρωταγωνιστή τον Yoo Ah-in του "Burning" και είναι οκ, μέχρι το σημείο που εμφανίζονται οι "δαίμονες" με cgi από το πανέρι και κάπου εκεί το βλέπουμε να γλυστράει με φόρα προς το camp. Μάλλον όχι το καλώς εννοούμενο. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Shirley

Shirley

Θα το βρείτε: Netflix

Όπως μας ενημερώνει από την αρχή το “Shirley”, το 1968 ανάμεσα στα 435 μέλη...
10 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos