O Σιλβέστερ Σταλόνε στις Κάννες για να παρουσιάσει το «Rambo V»

Δημοσίευση: 10 Μαΐου 2019, 16:58
Συντάκτης:

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα βρεθεί στις Κάννες για να παρουσιάσει κατ' αποκλειστικότητα σκηνές από την ταινία «Rambo V: The last blood» με τις νέες περιπέτειες του πρώην βετεράνου του Βιετνάμ, κατά τη διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης προς τιμήν του για τα 50 χρόνια της καριέρας του.

<a href="/nea/oi-ipa-enantion-tis-billie-holiday/62888">Οι ΗΠΑ εναντίον της Billie Holiday</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι ΗΠΑ εναντίον της Billie Holiday

Περισσότερα για το νέο Rambo εδώ.

Ο 72χρονος σταρ είχε βρεθεί στην Κρουαζέτ το 2014, για να παρουσιάσει την ταινία «The Expendables 3» με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, τον Χάρισον Φορντ, τον Τζέισον Στέθαμ και τον Αντόνιο Μπαντέρας. Οι σταρ διέσχισαν τότε τη διάσημη λεωφόρο της Γαλλικής Ριβιέρας πάνω σε τρία άρματα μάχης, χαιρετώντας από ψηλά τους θαυμαστές τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The exterior may change, but the inside still glows red like an INFERNO in the darkness...

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Ο Sly θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην ειδική εκδήλωση-προβολή στο Μέγαρο των Φεστιβάλ στις 24 Μαΐου όπου θα παρουσιάσει σκηνές του «Ράμπο 5- Τελευταίο Αίμα». Έπειτα από ένα μοντάζ που σκιαγραφεί την καριέρα του, θα προβληθεί η βελτιωμένη έκδοση της πρώτης ταινίας Ράμπο του Τεντ Κότσεφ (1982).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos