Ο Πέδρο Αλμοδοβάρ ετοιμάζει τη δική του εκδοχή στο Brokeback Mountain...

Δημοσίευση: 29 Ιουνίου 2022, 18:30
Συντάκτης:

O Πέδρο Αλμοδοβάρ συνεχίζει τους αγγλόφωνους πειραματισμούς του (μετά τις Πσράλληλες Μητέρες), με γνωστούς μη Ισπανούς σταρ. 

<a href="/nea/emma-stooyn-gioakin-finix-kai-pedro-paskal-sti-nea-tainia-toy-ari-aster/69582">Έμμα Στόουν, Γιοακίν Φίνιξ και Πέδρο Πασκάλ στη νέα ταινία του Άρι Άστερ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΈμμα Στόουν, Γιοακίν Φίνιξ και Πέδρο Πασκάλ στη νέα ταινία του Άρι Άστερ

Προηγήθηκε η μικρού μήκους "The Human Voice" με την Τίλντα Σουίντον.

Ακολουθεί το "A manual for cleaning women" με την Κέιτ Μπλάνσετ.

Kαι σειρά θα πάρει το «Strange Way of Life». Ένα γουέστερν που θα έχει πρωταγωνιστές τους Ίθαν Χοκ και Πέδρο Πασκάλ και μιλά για ένα ζευγάρι πιστολάδων. Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Αλμερία, εκεί που ο Λεόνε γύρισε τον «Καλό τον Κακό και τον Άσχημο», με τον Αλμοδοβάρ να προσθέτει πως αφορμή για την ταινία στάθηκε ένα τραγούδι της Αμάλια Ροντρίγκεζ, που χαρίζει και τον τίτλο του στο έργο, ενώ παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Υβ Σεντ Λοράν.

Ο Αλμοβάρ τόνισε επίσης, πως το Brokeback Mountain (που σε αυτόν είχε προταθεί αρχικά να σκηνοθετήσει) αποτελεί ένας παράδειγμα όχι προς μίμηση, αλλά για το τι πρέπει να αποφύγει στην δική του προσπάθεια. «Ήταν μια εξαιρετική ταινία, η δική μου όμως θα είναι πιο ρομαντική, αναδεικνύοντας παράλληλα την αρρενωπότητα».

Update: Είναι επίσημο. Το διάρκειας 30 λεπτών «Strange Way of Life» του Πέδρο Αλμοδοβάρ θα αποτελέσει το ένα από τα τρία μικρού μήκους φιλμ που θα ανοίξουν το 76ο Φεστιβάλ Καννών, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά. Δεν αποκλείεται τα υπόλοιπα δύο να είναι τα ακυκλοφόρητα “Scenario” & “Funny Wars” του εκλιπόντα Ζαν Λικ Γκοντάρ. 

Aυτό είναι το επίσημο τρέιλερ. Με υπόκωφη ένταση, αλλά κάποιες μελό στιγμές στα όρια του γκροτέσκου. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos