Ο Πέδρο Αλμοδοβάρ σκηνοθετεί την Τίλντα Σουίντον

Ο Πέδρο Αλμοδοβάρ σκηνοθετεί την Τίλντα Σουίντον
Δημοσίευση: 12 Φεβ. 2020, 19:06
Συντάκτης:

Τι υπέροχα νέα, πράγματικά. 

ΣΧΕΤΙΚΑΌλα για την μητέρα και στο νέο φιλμ του Πέδρο Αλμοδοβάρ

Ο Πέδρο Αλμοδοβάρ αποφάσισε να δοκιμάσει σε αγγλόγωνη κινηματογραφική προοπτικη για πρώτη φορά στην καριέρα του και μάλιστα Χ2! Άλλωστε είναι τόσο πληθωρικός σας άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης που πραγματικά δεν μας προξενεί εντύπωση.

Ο 70χρονος Ισπανός δημιουργός θα διασκευάσει την «Ανθρώπινη Φωνή» του Ζαν Κοκτό σε ταινία μικρού μήκους και η Τίλντα Σουίντον θα είναι η πρωταγωνίστρια στο πρώτο αγγλόφωνο φιλμ (διάρκειας 15 λεπτών) της 46χρονης καριέρας του στον ρόλο μιας γυναίκας που μιλά στο τηλέφωνο με τον εραστή της που την εγκαταλείπει και σταδιακά καταρρέει.

Αυτή θα είναι η αρχή. Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ θα σκηνοθετήσει και μία μεγάλου μήκους αγγλόφωνη ταινία: θα επιχειρήσει την κινηματογραφική διασκευή του βραβευμένου βιβλίου της Λουσία Μπερλίν «Οδηγίες Για Οικιακές Βοηθούς» - μία συλλογή από αφηγήματα της θρυλικής διηγηματογράφου που αναγνωρίστηκε μετά θάνατον ως σύμβολο της γενιάς των 60s.

Για το συγκεκριμένο πρότζεκτ αναμένουμε πολλές περισσότερες πληροφορίες προσεχώς. Με αγωνία.

Update 3/8/20: Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο, το πρώτο αγγλόφωνο (μικρού μήκους) στην καριέρα του Πέδρο Αλμοδοβάρ, θα προβληθεί στο 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Ένα μονόπρακτο, με την Τίλντα Σουίντον και τον σκύλο της...

Update 27/8/20: Πρώτο teaser από το "Human Voice" που θα κάνει πρεμιέρα 3 Σεπτεμβρίου στην Βενετία:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ