Ο Παρκ Τσαν Γουκ σκηνοθετεί 4 εαυτούς του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ.

Δημοσίευση: 16 Ιουλίου 2021, 11:52
Συντάκτης:

Eπιτέλους ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. συνεχίζει μετά την απεμπλοκή του από το σύμπαν της Marvel σε down to earth ρόλους, μακριά από τα υπερηρωιλίκια, στα οποία βεβαίως διέπρεψε ως Iron Man.

<a href="/nea/true-detective-s04-den-les-ohi-se-ayti-ti-seirara/69389">"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα

Μόνο που ο 56χρονος σταρ παραμένει στον πυρήνα του ένας εξαιρετικός ηθοποιός και καλείται να μας το υπενθυμίσει και πάλι, σε μια τρομερά ιντριγκαδόρικη συνεργασία που θα τρέξει για το ΗΒΟ και την Α24.

Θα πρωταγωνιστήσει στο «The sympathizer», την σειρά που θα σκηνοθετήσει ο Παρκ Τσαν Γουκ, ένα δράμα που θα διαδραματίζεται κατά την διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ και που θα βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ ομώνυμο μυθιστόρημα του Ταν Νγκουέν.

Ένα «υβρίδιο κατασκοπικού θρίλερ και ιστορικού δράματος με έντονα στοιχεία σάτιρας» με πρωταγωνιστή έναν Γαλλο-Βιετναμέζο κατάσκοπο (που υποδύεται ο φωτογενής Χόα Ξουάντε που ίσως να θυμάσαι στο Cowboy Bebop του Νetflix, αν το είδες) στις τελευταίες ημέρες του πολέμου και την πιθανότητα απέλασης στις ΗΠΑ. Το φοβερό της υπόθεσης είναι ότι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. Θα υποδύεται διάφορους δευτρεύοντες ρόλους, μεταξύ των οποίων έναν πολιτικό, έναν πράκτορα της CIA, έναν χολλυγουντιανό σκηνοθέτη…

Ανυπομονούμε να δούμε πως θα λειτουργήσει και πως θα στηθεί όλο αυτό από τον Κορεάτη δημιουργό του Oldboy, στην δεύτερη τηλεοπτική του προσπάθεια μετά το (γυρισμένο κατά το ήμισυ στην Ελλάδα) «Little Drummer Girl».

«Με τον Τσαν Γουν Παρκ στο τιμόνι, αναμένω μια διεγερτική προσωπική πρόκληση για να υποδυθώ όλους αυτούς τους ρόλους. Ήταν ακριβώς αυτό που αναζητούσα και νομίζω ότι θα προσφέρουμε στο κοινό μια απολαυστική εμπειρία», ήταν το σχόλιο του Iron Man. Θυμίζουμε ότι τα εκτός Marvel «διαλείμματά» του την τελευταία δεκαετία, περιλαμβάνουν τα «The judge» με τον Ρόμπερτ Ντιβάλ, «Due Date» με τον Ζακ Γαλιφιανάκη, «Chef» με τον Τζον Φαβρό, «Sherlock Holmes: A game of shadows» με τον Τζουντ Λο και το «Dolittle» που θέλουμε να ξεχάσουμε…

Update: Στο καστ προστέθηκε και η Σάντρα Ο, η οποία ανακοινώθηκε μαζί με αρκετούς και αρκετές ακόμη ηθοποιούς με βιετναμέζικες ρίζες. 

Update: Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ, φυσικά εντελώς Παρκ Τσαν Γουκ κατάσταση, με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. Να υποδύεται (σύμφωνα τουλάχιστον με όσα βλέπουμε εδώ) 4 διαφορετικούς ρόλους και να αλλάζει κάπως τον ασιατικό ρυθμό που προσφέρει το μοντάζ σχεδόν σε κάθε πλάνο.

Update: Αυτό είναι το τελικό τρέιλερ. Ξεκινά να προβάλλεται στο ΗΒΟ ΜAX, 14 Απριλίου. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos