Ο Παρκ Τσαν-Γουκ επιστρέφει στη Ν. Κορέα

Δημοσίευση: 21 Μαΐου 2020, 21:04
Συντάκτης:

Η τελευταία δουλειά του Παρκ Τσαν Γουκ ήταν η καλοστημένη και ατμοσφαιρική τηλεοπτική σειρά "Little Drummer Girl" σε παραγωγή BBC & ΑΜC, με το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων να εξελίσσονται στην Αθήνα. 

<a href="/tainies/decision-leave/67189">Decision to leave</a>ΣΧΕΤΙΚΑDecision to leave

Σχεδόν 2 χρόνια μετά (και 4 χρόνια μετά το "Handmaiden") αναμένουμε την επόμενη κινηματογραφική του προσπάθεια και έχουμε γράψει δύο περιπτώσεις που δούλευε, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Κορεάτης δημιουργός αναβάλει προς το παρόν. 

Αναφερόμαστε στο remake στο Τσεκούρι του Κώστα Γαβρά και πολύ περισσότερο στη συνεργασία του με τον Κρεγκ Ζάλερ και το βίαιο γουέστερν «The Brigands of Rattlecreek» με τον Μάθιου ΜακΚόναχι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και τα δύο αναμένεται να τα πάει πάσο, μιας και προτεραιότητα δείχνει να έχει την επιστροφή στην πατρίδα του Νότια Κορέα για ένα φιλμ με τίτλο "Η Απόφαση του Χωρισμού". Θα πρωταγωνιστούν η Τανγκ Γουέι (Προσοχή, Πόθος) και ο Παρκ Χάε-Ιλ (Μνήμες Φόνων & The Host) και η ιστορία περιγράφεται ως ένα σκοτεινό μελόδραμα που δεν θα έχει με τις παραδοσιακές συμβάσεις του είδους. 

Προχώρα το, περιμένουμε με αγωνία. 

Update: Το "Decision to leave" θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο επερχόμενο Φεστιβάλ Καννών. Αυτό είναι το επίσημο τρέιλερ και οι δύο πρώτες σκηνές από την ταινία που αναμένεται (καταρχήν) στις κορεάτικες αίθουσες, στις 29 Ιουνίου. 

Update: Το "δικό του Βασικό Ένστικτο" Decision To Leave, απέσπασε το βραβείο σκηνοθεσίας στις Κάννες, έχει επίσημο τρέιλερ και ετοιμάζεται για τις αίθουσες στις 14 Οκτωβρίου σε διανομή από το Mubi. Ένα μίγμα θρίλερ νουάρ και αισθηματικού μελό. Mέσα στον Οκτώβριο λογικά θα το δούμε και στην Ελλάδα από το Cinobo που έχει τα δικαιώματα δοανομής του. 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 21 Μαΐου 2020, 21:04
Ενημέρωση: 16 Σεπτεμβρίου 2022, 11:31
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ