Ο Παρκ Τσαν-Γουκ επιστρέφει στη Ν. Κορέα για το νέο του φιλμ

Ο Παρκ Τσαν-Γουκ επιστρέφει στη Ν. Κορέα για το νέο του φιλμ
Δημοσίευση: 21 Μαΐου 2020, 21:04
Συντάκτης:

Η τελευταία δουλειά του Παρκ Τσαν Γουκ ήταν η καλοστημένη και ατμοσφαιρική τηλεοπτική σειρά "Little Drummer Girl" σε παραγωγή BBC & ΑΜC, με το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων να εξελίσσονται στην Αθήνα. 

ΣΧΕΤΙΚΑΟ Παρκ Τσαν Γουκ διασκευάζει το Τσεκούρι του Κώστα Γαβρά

Σχεδόν 2 χρόνια μετά (και 4 χρόνια μετά το "Handmaiden") αναμένουμε την επόμενη κινηματογραφική του προσπάθεια και έχουμε γράψει δύο περιπτώσεις που δούλευε, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Κορεάτης δημιουργός αναβάλει προς το παρόν. 

Αναφερόμαστε στο remake στο Τσεκούρι του Κώστα Γαβρά και πολύ περισσότερο στη συνεργασία του με τον Κρεγκ Ζάλερ και το βίαιο γουέστερν «The Brigands of Rattlecreek» με τον Μάθιου ΜακΚόναχι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και τα δύο αναμένεται να τα πάει πάσο προς το παρόν, μιας και προτεραιότητα δείχνει να έχει την επιστροφή στην πατρίδα του Νότια Κορέα για ένα φιλμ με τίτλο "Η Απόφαση του Χωρισμού". Θα πρωταγωνιστούν η Τανγκ Γουέι (Προσοχή, Πόθος) και ο Παρκ Χάε-Ιλ (Μνήμες Φόνων & The Host) και η ιστορία περιγράφεται ως ένα σκοτεινό μελόδραμα που δεν θα έχει με τις παραδοσιακές συμβάσεις του είδους. 

Προχώρα το, περιμένουμε με αγωνία. 

Update 12/10/20: Η παραγωγή είχε διακοπεί προφανώς εξ'αιτίας της πανδημίας, πλέον παραγωγή και στη συνέχεια τα γυρίσματα για το "δικό μου Βασικό Ένστικτο", όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, αναμένεται να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα, με τον Κορεάτη δημιουργό να βάζει στόχο να παρουσιάσει το φιλμ στο Φεστιβάλ Καννών του 2021.

Δημοσίευση: 21 Μαΐου 2020, 21:04
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Frankie

Frankie

Σύνοψη: Μια οικογένεια είναι διακοπές στην Σίντρα της Πορτογαλίας, προσπαθώντας να διαχειριστεί ένα επικείμενο...
13 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
3288
Tanweer
1939
Tanweer
1381
Spenztos
1000
Spentzos
760