Ο Ουές Άντερσον επιστρέφει με "Asteroid City" και... διαπλανητικό καστ

Δημοσίευση: 24 Ιουλίου 2022, 10:51
Συντάκτης:

Η νέα ταινία του Ουές Άντερσον είναι εδώ.

<a href="/nea/o-oyes-anterson-kai-diaforoi-star-epimeloyntai-mia-psifiaki-kinimatografiki-leshi/69061">O Ουές Άντερσον και διάφοροι σταρ επιμελούνται μια ψηφιακή κινηματογραφική λέσχη</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Ουές Άντερσον και διάφοροι σταρ επιμελούνται μια ψηφιακή κινηματογραφική λέσχη

Έχει μάλιστα ήδη ολοκληρώσει γυρίσματα, μην σας ξεγελά το γεγονός πως σχετικά πολύ πρόσφατα είδαμε την «Γαλλική Αποστολή». Και εκείνη είχε γυριστεί καιρό πριν, αλλά η πανδημία καθυστέρησε όλα τα επόμενα επίπεδα της ταινίας.

Το «Asteroid City» λοιπόν, δεν θα έχει Μπιλ Μάρεϊ (ΣΟΚ).

Έχει όμως ένα διαπλανητικό καστ. Και την επίσημη σύνοψη, σύμφωνα με την οποία: «Το «Asteroid City» είναι ένας ποιητικός διαλογισμός για το νόημα της ζωής. Αφηγείται την ιστορία μιας φανταστικής αμερικανικής πόλης της ερήμου περίπου το 1955 και του Junior Stargazer συνεδρίου, το οποίο συγκεντρώνει μαθητές και γονείς από όλη τη χώρα για ακαδημαϊκούς διαγωνισμούς, αναψυχή, κωμωδία, δράμα, ρομάντζο και πολλά άλλα».

H ταινία πάντως που υποτίθεται θα έκανε για το Netflix δεν προχώρησε ποτέ

Οκ, συνεχίζουμε, μικρή σημασία έχει μάλλον η σύνοψη, μπροστά στο ιδιόμορφα ντελιριακό σινεμά του Αμερικανού δημιουργού που θα σνεργαστεί με το στούντιο Focus για πρώτη φορά μετά το 2012 και το «Moonrise Kingdom». ‘Εχει και αυτό την σημασία του.

Αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία όμως, είναι το καστ. Ας τους απαριθμήσουμε: Τζέισον Σουόρτσμαν, Έντουαρντ Νόρτον, Τίλντα Σουίντον, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τομ Χανκς, Τζέφρι Ράιτ, Μπράιαν Κράνστον, Άντριαν Μπρόντι, Λιβ Σράιμπερ, Μάργκο Ρόμπι, Χόουπ Ντέιβις, Γουίλεμ Νταφόε, Ματ Ντίλον, Μάγια Χοκ, Στιβ Καρέλ, Τόνι Ρεβολόρι, Τζέικ Ράιαν, Γκρέις Εντουαρτς, Τζεφ Γκλόλντμπλαμ και Ρίτα Γουίλσον.

Το στούντιο της Focus Features ανακοίνωσε πως η ταινία θα κάνει πρεμιέρα σε περιορισμένες αίθουσες στις 16 Ιουνίου 2023 πριν κυκλοφορήσει κανονικά στις 23 Ιουνίου. 

Δόθηκαν στην δημοσιότητα οι πρώτες φωτό

Πρώτη δημοσίευση: 24 Ιουλίου 2022, 10:51
Ενημέρωση: 8 Μαρτίου 2023, 14:23
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos