Oυές Άντερσον: Tαινία για το Netflix, με πρωταγωνιστή τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Δημοσίευση: 15 Ιαν. 2022, 13:49

Ο Γουές Άντερσον υπέγραψε συμφωνία για να σκηνοθετήσει ταινία για το Netflix βασισμένη στο βιβλίο «The Wonderful Story of Henry Sugar» του Ρόαλντ Νταλ, με πρωταγωνιστή τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

<a href="/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Ρέιφ Φάινς, Ντεβ Πατέλ και Μπεν Κίνγκσλεϊ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για να συμπεριληφθούν στο καστ, με την παραγωγή να αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Φεβρουαρίου στο Λονδίνο.

Το βιβλίο «The Wonderful Story of Henry Sugar and Six More» εκδόθηκε πρώτη φορά το 1977 και είναι μια συλλογή επτά διηγημάτων που έγραψε ο Βρετανός συγγραφέας για μεγαλύτερα παιδιά. Ο Κάμπερμπατς θα υποδυθεί τον Χένρι Σούγκαρ, τον πρωταγωνιστή της ομότιτλης ιστορίας, ο οποίος θέτει το ερώτημα: «Αν μπορούσες να δεις με κλειστά μάτια…θα χρησιμοποιούσες τη δύναμή σου για καλό ή για προσωπικό όφελος;»

Η νέα ταινία είναι η δεύτερη του Άντερσον βασισμένη σε κλασικό έργο του Νταλ. Ο Αμερικανός σκηνοθέτης μετέφερε το «The Fantastic Mr. Fox» σε ταινία stop-motion το 2009 και έγραψε το σενάριο μαζί με τον Νόα Μπόμπακ, η οποία ήταν υποψήφια για Όσκαρ Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos