Ο Ντέιβιντ Ο Ράσελ επιστρέφει με ένα σπουδαίο καστ

Δημοσίευση: 2 Μαΐου 2022, 17:33
Συντάκτης:

Έχουν περάσει 10 χρόνια από το αγαπημένο «Silver Linings Playbook» Απίστευτο και όμως αληθινό. Αυτή ήταν και η προτελευταία σπουδαία ταινία του Ντέιβιντ Ο’ Ρασελ, πριν το «Αmerican Hustle». Ακολούθησε το μετριότατο «Joy» το 2015 και από τότε δεν είχαμε νέα του 63χρονου σκηνοθέτη. Μέχρι πριν λίγες ημέρες.

<a href="/tainies/creator/68773">The Creator</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Creator

Ο υποψήφιος για 5 Όσκαρ δημιουργός, επιστρέφει με το «Amsterdam» και ένα αστεράτο καστ για να βαδίσει ξανά σε οσκαρικά μονοπάτια.

Κρίστιαν Μπέιλ, Μαργκό Ρόμπι, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον (στους κεντρικούς ρόλους), αλλά και οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Άνια Τέιλορ Τζόι, Ζόι Σαλντάνα, Μάικλ Σάνον, Ράμι Μάλεκ, Αντρέα Ρίζμπορο, Μάικ Μάγερς, Κρις Ροκ, Ματίας Σένερτς, Τέιλορ Σουίφτ (!) θα εμφανιστούν στην ιστορία μιας παρέας τριών φίλων που στα μέσα των 30s γίνονται μάρτυρες ενός φόνου και αυτόματα θεωρούνται και οι τρεις ένοχοι ως θύματα μιας από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες στην αμερικανική ιστορία. Το φιλμ παρουσιάστηκε σαν work in progress στο CinemaCon της Disney και αναμένεται στις αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου.

Ελπίζουμε να ξαναβρεί την φόρμα του με τα δύο φιλμ που προαναφέραμε στην αρχή, αλλά δεν ξεχνάμε και τα Fighter, Three Heroes, όπως επίσης και τα παλιότερα I hut huckabees, Flirting with disaster.

Πολύ σημαντικός δημιουργός, έχουμε απαιτήσεις.

Update: Το επίσημο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα και η ταινία αναφέρεται στην ιστορία δύο στρατιωτών και μιας νοσοκόμας που κατηγορούνται για φόνο. Προσπαθούν να αποδείξουν την αθωότητά τους και ανακαλύπτουν μια πολύ μεγαλύτερη συνωμοσία, καθώς αποκαλύπτουν ποιος βρίσκεται πραγματικά πίσω από τον θάνατο. Με μια ανάλαφρη νότα, φωτογραφικό τόνο εποχής μεσοπολέμου και ΠΟΛΛΟΥΣ σταρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos